WEHO Дървообработване HSS /TCT Кръгла Пръчка Фреза Нож Пръчка НОЖ Нож Нож 6x18x45 Плосък Устата и Наклонен Устата

Нов

117.31лв.

В наличност

Нашата машина за кръгли пръти отговаря на обикновения деревообрабатывающему станку за кръгли пръти.Моля, обърнете внимание, за да сравните техническите характеристики и изберете най-подходящия инструмент.

Твърдосплавен кръгъл прутковый нож, инкрустирани с цементированным карбид.Характерна особеност на цементированного карбид е с висока твърдост, но го удароустойчива по-ниска от бяла стомана.Следователно, при употреба трябва да се избягва такива примеси като пясък, камъни и нокти, за да се избегне повреда на машина.Когато кътър не е остър, трябва навреме да се замени, за да се избегне скок на инструмента при претоварване на рязане.При шлифовании на този инструмент, моля, използвайте diamond шлайфане кръг с вода.

Легкосплавный през цялата бар нож не може да нарязани дървени белези, чепове, гвоздеи, пясък и други твърди предмети!Зъбите лесно крек и падат.Не го използвайте случайно!

Съществуват различия между наклонен уста и плосък уста.Изберете в зависимост от вашите нужди.

Оптимизиран преден стоманена инкрустационный сплав, изискана пилинг, остър нож, не е лесно да се прекъсне, дълъг експлоатационен живот.

Строго контрол на достъп, гарантируйте качество, на безопасно и сигурно използване.

Той предимно се използва за дървен материал формиране на кръгла машина адвокатско имоти, и като цяло соответствующ за различни модели на пазара.

Спецификация-дължина х широчина х дебелина, цена на страница - цената на една двойка, една двойка, две машинки за подстригване.Бележки за покупки:

1.Снимка:

Снимките, показани в нашия магазин, са направени от нас на тези продукти.Поради различни условия на осветяване или проблеми с камера, ако цветът на опаковката е малко по-различно, това е било нормално.

2.Доставка на пратка:

-Повечето стоки се доставят от Energybg.eu Standard Shipping >Cainiao Standard For Special Goods>> Cainiao Super Economy.Но за някои се добавя малка стойността на транспортните, основана на дестинацията и теглото на стоката.Ние препоръчваме Energybg.eu Standard Shipping за бърза и сигурна доставка !

-Ние обикновено изпращаме всички продукти на място в 1 опаковка.Ако информация за над 2KG, а след това искаме 2 или повече пакети, или по-голям парцел;Някои детайли над 2KG и не могат да бъдат разделени, за да бъдат променени в друга търговска цел спешно, или специална линия, без никакво допълнително заплащане или възстановяване на собствеността.

3.Сервизно обслужване:

Всеки проблем с пакета, като счупени, липсващ продукт, стока не е такава, като описание, и т.н., ние ще изпратим друг пакет или ще ви възстановим парите.

4.Обратна връзка:

-Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

-Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

Етикети: радиатори yz85

Материал Быстрорежущая Стомана
Пакет 2 pcs/bags
Тип Плоски Края мелници
номер на модела 45x18x6
Диаметър на 18
Степента на R0.45
Документ Няма
целта Round bar forming
Обща дължина 45
Произход CN(Origin)
търговска марка ВЕХО

Напишете отзив

WEHO Дървообработване HSS /TCT Кръгла Пръчка Фреза Нож Пръчка НОЖ Нож Нож 6x18x45 Плосък Устата и Наклонен Устата

WEHO Дървообработване HSS /TCT Кръгла Пръчка Фреза Нож Пръчка НОЖ Нож Нож 6x18x45 Плосък Устата и Наклонен Устата

Нашата машина за кръгли пръти отговаря на обикновения деревообрабатывающему станку за кръгли пръти.Моля, обърнете внимание, за да сравните техническите характеристики и

Свързани продукти