Режещи удари Изрязани Клоните на дърветата Силуета на САМ Скрап Резервация Фотоалбум Релефни карти на Хартия 86*118 мм

Нов

4.70лв.

/ 5.87лв.

В наличност

86*118 мм Изрязани Клоните на дърветата Силуета на Рязане Умира САМ Скрап Резервация Фотоалбум Полагане на Хартиени карти

Състояние: 100% Нов

Материал: Въглеродна стомана

Цвят:Сребрист

Конвертиране на: 1 cm=0,39 инча/1 инч=2,54 см Може би 0,1-0,2 см различно от ръчно измерване-за разлика от светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението. - Високо качество на щанци за рязане на тънък метал от 100% стана - Работи в повечето основни марки штамповочных машини

Доставка:

1)Ние ще изпратим пакети за световно чрез обслужване на въздушна поща Energybg.eu официално.Ние ще го доставим, след като можем, когато плащането бъде потвърдено.Повечето парцели ще пристигне до вас в рамките на времето за доставка, както е показано на страница на поръчката, но понякога някъде може да има повече забавяния, защото това зависи и от нивото на обслужване пощенски служби на различни страни и митническа политика на вноса.Моля, бъдете малко по терпеливее и не се колебайте да се свържете с мен за помощ в този случай.

2)Ако времето защита на закупуване изтича, моля, свържете се с нас, за да го удължи.

Връщане:

1)Ако има качество проблем с вашия продукт, моля, направете снимки за нас, за да се провери, след проверка, ние ще изпратим вашето или частично/пълно възстановяване.

2)Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел или частично/пълно възстановяване.

Коментари:

1)Ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля, дайте ни положителна оценка с 5 звезди, което е много важно за нас.

2)Ако не удовлетворяетесь с детайли или нашите услуги, моля свържете се с нас преди да излезем всички обратни връзки, ние разтворим въпрос веднага, благодаря!

Съвети:

Търговия на едро и директна доставка са добре дошли.

За търговия на едро, ние ще предложим dicount, ако се свържете с нас преди да се плати.

За доставка на спад, ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе никаква информация за нас, тъй като трябва.

Ако ви харесват нашите продукти, моля, следете нашия магазин.

Ако имате някакви проблеми, моля оставете съобщение нас, ние ще отговорим на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.

Етикети: възглавница за прегръдки, хисока хънтър х, хисока, нендороид, mafex, киллуа, Киллуа Зольдик, съдбата на ордена на великия, дигимон, мегумин

Материал Метал стомана
Цвят сребро
тип1 Шаблони за рязане на Печата
Тип 3 Марка за Scrapbooking
Вид модел Нерегулярная фигура, ДЪРВО
Използвайте за Направи си САМ Албум За Изрезки Албум Хартиена Картичка
Тип 4 плашки за рязане на метал
Тип 2 Режещи удари Албум За Албуми
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Режещи удари Изрязани Клоните на дърветата Силуета на САМ Скрап Резервация Фотоалбум Релефни карти на Хартия 86*118 мм

Режещи удари Изрязани Клоните на дърветата Силуета на САМ Скрап Резервация Фотоалбум Релефни карти на Хартия 86*118 мм

86*118 мм Изрязани Клоните на дърветата Силуета на Рязане Умира САМ Скрап Резервация Фотоалбум Полагане на Хартиени карти Състояние: 100% Нов Материал: Въглеродна стомана Цвят:Сребрист Конвертиране

Свързани продукти