BELIARST Лятото Нов Стил Яка Цвят Блокиране Чист Памук Вязаная Тениска Свободни С Къси Ръкави Топ С Drop Рамото Ръкави

Нов

30.61лв.

/ 60.04лв.

В наличност

Насладете се на прекрасна пазаруване

Преди покупка, моля прочетете

1. Ако не arive в 60dias (federation 90dias), предложете пълно възстановяване на Парите.Така че, моля, не отваряйте спор преди пакета да пристигне.

2. Моля, обърнете внимание на размера на подробности и детайли на продукта преди да поръчате

3. Продажба на едро необходимо, можете да добавите тези, които ви харесва в кошницата и да направите поръчка, левае съобщение до нас, ние ще ви дадем най-добрата цена.

4. Drop Shopping, ако сте продавач drop shipping.Ние ще ви дадем много добра цена.

5. Всички поръчки обикновено се изпращат в рамките на 5-7 дни.Няма на разположение на продукта, който ще бъде задържан в 3-5dias за изпращане.

6. Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветен дисплей, подсветка и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно връщане или възстановяване.

30 ° Следващото изплакване с вода.неутрален препарат.Ръчно, не машинно пране.(Това гарантира, че дрехите не се свива, не се нарушава.)

Това е размерът на Азия, 1 см=0,394 инча, 1 инч=2,54 виж

Размер пуловери таблица M: Бюст 92 виж Дължина 56 см L: Бюст 96 виж Дължина 57 см, XL: бюст 100 виж Length58cm XXL: бюст 104 виж Length59cm XXXL: бюст 108 виж Дължина 60 см

Тъй като пуловер е ръчно измерване, може да бъде грешка 2-3 см

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след завършване на плащане.

Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля,обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.

Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Етикети: къса годишна жена, жилетка бельо, къси летни жените, meibin, бельо риза, ниските жени, кратък, блуза бельо, Aramex, иллидан

Дължината На Дрехата Редовен
Техните Образи Друго
Материал ПАМУК
Украса Няма
Стил Ежедневни обувки
Тип Върхове Тениски
Възраст Възраст 18-35 Години
Тип тъкани Памук, Лен
търговска марка БЕЛИАРСТ
Яка Разрез на врата
Сезон Лято
Стил Ръкави Редовен
Вид модел Твърд
Тип елемент Надмощие
Вид на монтаж Редовен
Дължина ръкав(см) кратък
Пол Жени
номер на модела MY-2110
Произход CN(Origin)
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер

Напишете отзив

BELIARST Лятото Нов Стил Яка Цвят Блокиране Чист Памук Вязаная Тениска Свободни С Къси Ръкави Топ С Drop Рамото Ръкави

BELIARST Лятото Нов Стил Яка Цвят Блокиране Чист Памук Вязаная Тениска Свободни С Къси Ръкави Топ С Drop Рамото Ръкави

Насладете се на прекрасна пазаруване Преди покупка, моля прочетете 1. Ако не arive в 60dias (federation 90dias), предложете пълно възстановяване на Парите.Така че, моля, не отваряйте

Свързани продукти