V6 Алуминиева Монтажна Плоча U-образна За Hotend J-head Hot End За Reprap Part 3D Принтери, резервни Части, Алуминиеви Аксесоари U-Образна Форма

Нов

2.64лв.

В наличност

Елементи може да се угоди на Подробности елемент

Име на продукта: Алуминиево Монтажна плоча V6

Дебелина: 3 мм или 6 мм

Материал: Алуминий

Използвайте за: V6

Тип: U-образна форма

Позиция, включително

1pcs V6 Алуминиева Монтажна Плоча

Снимка На Продукта

Плащане

1.Ние приемаме плащане чрез всички позволени Energybg.eu.( Ако искате да платите чрез PayPal, моля, свържете се с нас )

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от закриване на търга.

3.Не включва митнически или други такси.

Обслужване на клиенти

1.Предпродажа:Ако имате някакви въпроси относно сделката,моля, не се колебайте да се свържете с нас.

2.In транзит :Ако не сте получили пратката, моля, прочетете внимателно нашата политика за доставка или се свържете с нас, преди подаване на заявление за спор или дело.

3.След предоставяне, Ако има някакви проблеми с поръчате, моля, свържете се с нас, преди да нанесете спор или дело.

Доставка

1. Поръчка ще бъде обработена в рамките на 48-72 часа след потвърждаване на плащане.

2. Ние изпращаме само на вашия текущ потвърден адрес Energybg.eu.

3. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако сте избрали "China post ordinary packet plus" и не са получили стоката в рамките на 60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.

Ако сте избрали "China Post Registered Air Mail / Energybg.eu standard shipping / Energybg.eu saver / Epacket" и не са получили стоката в рамките на 35 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Вашето удовлетворение е нашата мотивация!

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

6. За митнически данъци в страната по местоназначение,ние не можем да се справим с това, имаме нужда от помощ cstomer митническа почистване,това е отговорност на купувача.

Възстановяване/Връщане

1. Можете да се свържете с нас в рамките на 3 дни и връщане на пратката в рамките на 7 дни след получаването му.

2. Моля, посочете причината, поради която искате да се върна, по-добре можете да предоставя снимки или видео.

3.Всички върнати стоки, ТРЯБВА да бъде в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да прикачите код на връщане от нас.(ако трябва да си върне пакета ,ние ще ви предложим код на връщане).

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на 5 ★★★★★ звезди обратна връзка.Вашият положителен отзив важен за нас.

Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, благодаря!

Етикети: химера хотенд, 3d v6, hotend комарите, hotend, 3d плоча, 150 мм алуминий, hotend v6, портална машина с ЦПУ, 3d стъклен принтер, определяне на hotend

търговска марка IdeaFormer
Тип елемент J-образна корона
номер на модела V6

Напишете отзив

V6 Алуминиева Монтажна Плоча U-образна За Hotend J-head Hot End За Reprap Part 3D Принтери, резервни Части, Алуминиеви Аксесоари U-Образна Форма

V6 Алуминиева Монтажна Плоча U-образна За Hotend J-head Hot End За Reprap Part 3D Принтери, резервни Части, Алуминиеви Аксесоари U-Образна Форма

Елементи може да се угоди на Подробности елемент Име на продукта: Алуминиево Монтажна плоча V6 Дебелина: 3 мм или 6 мм Материал: Алуминий Използвайте за: V6 Тип:

Свързани продукти