Пинг-Понг Ракета Комплект Преносим Разтегателен Пинг-Понг Окото Окото Часова Прилеп Набор от Тенис на маса Конкурс в Домашни Условия на Обучение Аксесоари

Нов

29.19лв.

/ 38.92лв.

В наличност

След като искате да п-подредете тенис на маса с приятеля си вкъщи, просто трябва да махнем тази мрежа за пинг-понг, сигурно и поставете я на масата.С помощта на системата за пролетта скоби, можете да отворите окото в продължение на няколко минути.Тази мрежа за пинг-понг може да се разшири до 1,9 метра и може да се използва на повърхността, дебелината на който е разположен в рамките на 50 mm.

Характеристика:

Преносима стойка за тенис на маса, регулируеми по височина, може да се подсигурява за всеки десктоп дъска ( дебелина по-малко от 50 мм) и се превръща в маса за тенис.

Прибиращи се, може да бъде удължен до 1.9 метра дължина.

С пружинным скоба, лесно отстранява и се инсталира.

Преносим и лек, идеален за любителите на тенис на маса.

С приемането на гъвкав пружинен скоба, направете схема на тенис на маса е лесно допустима и регулируема постоянно.

прилеп пинг-понг топола дебелина 7мм, с цветна дръжка, с леко чувство за ръце, и може да осигури по-дълго време за обслужване.

Оборудван е с една чанта за съхранение, този преносим мрежест рафтове за пинг-понг е лесен за съхранение.

След като приключите с практиката си, можете да го сложите в чантата си.

Ако просто искате да се практикува самостоятелно, също така можете да направите своя собствена маса за тенис на маса, осигуряване на окото зад ъгъла.

Прибиращ мрежа за пинг-понг лесно отсоединяется, след като приключите с практиката си на пинг-понг.

Технически характеристики:

Материал: Пластмаса

Цвят: червено + черно, бяло + синьо (по избор)

Максимална ширина: приблизително 1.9 m / 6,23 фута

Максимална дебелина на захващане: 50 мм / 1,97 инча

Размер на опаковката: 320 * 260 * 60 мм / 12.60 * 10.24 * 2.36 в

Тегло на опаковката: 580 g / 12,8 на килограм

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * на Окото стойка за тенис на маса

4 * тенис на маса (2 жълти, 2 бели)

2 * Пинг-Понг Прилеп

1 * Чанта за съхранение

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще изпратим стълб, Кит,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

Етикети: мрежест тенис робот, батерия mi 9t pro, палитра dhs, пинг-понг, пикник на прибори за хранене, сватбена рокля с деколте лодка, открит маса за пинг понг, риза за пинг-понг, пластмасова ракета за плажен тенис, топка за пинг-понг

Тип мрежа
търговска марка ТОМШУ
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Пинг-Понг Ракета Комплект Преносим Разтегателен Пинг-Понг Окото Окото Часова Прилеп Набор от Тенис на маса Конкурс в Домашни Условия на Обучение Аксесоари

Пинг-Понг Ракета Комплект Преносим Разтегателен Пинг-Понг Окото Окото Часова Прилеп Набор от Тенис на маса Конкурс в Домашни Условия на Обучение Аксесоари

След като искате да п-подредете тенис на маса с приятеля си вкъщи, просто трябва да махнем тази мрежа за пинг-понг, сигурно и поставете я на масата.С помощта на системата за

Свързани продукти