Жените UV Слънце Защитно Риза С Качулка Лято С Дълъг Ръкав Слънцезащитни Дрехи Дишаща Колоездене Палто Открит Калъф Ризи

Нов

18.12лв.

/ 36.22лв.

В наличност

Описание на продукта

UV Слънцезащитни Дрехи Прозрачна Яке С Дълъг Ръкав Анти Ултравиолетови Лятна Плажно Облекло Слънцезащитен Крем Прикритие

Характеристики:

1. Материал: Изработен е от висококачествен лед коприна, хладно текстура кара хората да се чувстват комфортно, стилно и дышаще, а също така абсорбира потта.

2. Защита от слънцето: 360-градусная защита за дизайн, защита от слънце, UV-защита, защита на нежната кожа на шията и лицето от вредните лъчи.

3. Двойна защита:Има рефлектори и абсорбатори, закрепени към повърхността на влакното, които могат ефективно да се отразяват и поглъщат ултравиолетовите лъчи.

4. Свободен дизайн:Свободен стил, подходящ за фигурата на повечето хора, не е толкова лесно да накараме хората да се поти.

5. Случаи: Подходящ за всеки активен отдих, шопинг, плаж, почивка, пътуване и т.н.

100% чисто Нов и удобен

Цвят: Като на изложба на изображението

Материал: Ледена Коприна

Номер: YH0687

Размер: Един Размер (Като на снимката)

Подходящ тегло: До 80 кг

Подходяща обиколката на главата В Рамките на 60 см

Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.

Пакетът включва в себе си: Само солнцезащитная облекло *1 бр.

Внимание: Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може да се различава от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.Изложба на изображения

Плащане В Energybg.eu предлага множество начини за плащане, като Alipay,Кредитни карти, Банкови преводи в реално време и Офлайн плащания (Банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.

За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават Alibaba, и не ще бъдат освободени до нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.Доставката на Нашите стоки са много адекватни, моля, бъдете сигурни за закупуване, ние бързо ще се изпращат.

1.Заради политиката, моля, дайте ни вашето пълно име, ако Русия.Благодаря ви за съдействието.

2.Стоката ще бъде доставена в рамките на 2-5 работни дни от датата на получаване на плащането.

3. Ако сделката се извършва по време на празници, Хонг конг и Китай, че е време за обработка ще бъде отложено.Моля, разберете.

4.Ако не сте получили стоката в рамките на 45 дни, моля, позволете ни е от 3 до 5 работни дни за проверка на доставени пакети, преди да ви издадем на връщане.Благодаря възстановяване Политика, Ако е дефект на стока, когато вие получите или не сте доволни от тях, моля, върнете го в продължение на 5 дни за подмяна или връщане на парите.

Но елементи трябва да бъдат в заводском състояние.

Моля, свържете се с нас предварително и проверете обратен адрес, преди да се върне на него.За нас

Обратната връзка се Надявам, че можете да ни даде по-добра обратна връзка!Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес.

Искрено ви да оставите положителен отзив 5-звезден Подробен рейтинг за продавача за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Етикети: слънчеви тесни дамски слънчеви очила, UV защита от слънцето с дълъг ръкав зелена риза, солнцезащитная риза дамски Мики, puma негабаритная риза с дълъг ръкав, леопардовая риза, едрогабаритна крава с дълъг ръкав, тениска с гепардом, тип мюсюлманска риза с дълъг ръкав, слънчеви дамски ризи плувни, лятото женствена рокля защита от слънцето

Применимая сцена На улицата
Функция 2 Ледена Коприна Тънък
Тип елемент Слънчеви шапки
Функция 3 Слънцезащитен Анти-uv
Пол Жени
Цвят Сини, Бял, сив, Розов, Зелени
Отдел име Възрастен
Характеристика Защита от слънцето
Стил Ежедневни обувки
Подходящ тегло В рамките на 80 кг
Вид модел Твърд
Функция 1 Солнцезащитная Облекло За Шофиране
номер на модела YH0687
Материал Коприна, ледена коприна
Приложимо сезон Пролет и лято
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Жените UV Слънце Защитно Риза С Качулка Лято С Дълъг Ръкав Слънцезащитни Дрехи Дишаща Колоездене Палто Открит Калъф Ризи

Жените UV Слънце Защитно Риза С Качулка Лято С Дълъг Ръкав Слънцезащитни Дрехи Дишаща Колоездене Палто Открит Калъф Ризи

Описание на продукта UV Слънцезащитни Дрехи Прозрачна Яке С Дълъг Ръкав Анти Ултравиолетови Лятна Плажно Облекло Слънцезащитен Крем Прикритие Характеристики: 1.

Свързани продукти