Преносими Електрически Пробивна Помпа Дизелово Масло Течност На Водна Помпа Мини Ръчен Самовсасывающий Помпа За Изпомпване На Течности, Дом Градина, Открит Инструмент

Нов

11.86лв.

/ 15.40лв.

В наличност

Характеристики:

1、Висока скоростта, стабилно имот и висока ефективност.

2,Компактен дизайн, удобен за носене и съхранение.

3、Не е източник на захранване, докато има ръка тренировка може да се използва, е лесен за инсталиране и лесен за използване.

4.Тя е монтирана на електрически бормашини и е напълно автоматизиран, устойчив на корозия и транспорт на вода и отпадни води, за водоснабдяване и отводняване.

5、е Подходящ за всички сверлильных патрони, можете да получите помпа, с електрически дрелью.

6.Идеален за пренос на леки течности, като например прясна вода, морска вода, масло ( дизелово масло, трансмисионно масло, трансмисионно масло, и т.н.) се разрежда, органични разтворители, инсектициди и течни торове.

Технически характеристики:

*Име на продукта: Електрически Кал помпа

*Цвят: Черен

*Материал: Пластмаса

*Режим с: Устройство на електрически бормашини

*Размер: 126*63 мм

*Диаметър на опашка: 1/4" (6,35 мм)

*Вътрешен диаметър на влизане/излизане: 16 мм

*Външен диаметър на влизане/излизане: 19 мм

*Работна температура: 5-49°C (41-120°F)

*Опаковане на продукта: Картонена опаковка

*Размер на опаковката: 125*80*78 мм

В зависимост от различна мощност и скоростта на въртене на электродрели разход на изпомпва вода също е различен.Ако мощност электродрели твърде малък, по-малко от потока на изпомпване, толкова повече мощност электродрели, толкова по-голям приток на изпомпване.

*Разход На Потока:

20-30Л/мин. (120 W-350 W 1500-2500 об / мин)

30-40L/min (350W-650W 2500-3500RPM)

Бележки към закупуване на:

За постигане на най-добрия стартиране и удължаване на срока на служба преди употреба, добавете малко количество смазочно масло на входа на помпата и изплакнете с вода след всяка употреба.

Уверете се, че входната маркуч е херметически затворен и колкото се може по-кратък.Дължина на маркуча не бива да надвишава 9 фута (2,75 м) .

Работа в температурен диапазон 5-49°C (41-120°F) .

При изпомпване на абразиви или течности, съдържащи твърди частици, използвайте филтър на всмукателните тръбопроводи, за да удължите живота на помпата.

Препоръчително е да инсталирате помпата на повърхността за безопасна употреба.

Инсталирайте и стартирайте платформата инсталацията.Гледайте, има ли определено количество течност във входната тръба масло, всасываемой на помпа в продължение на 15-20 секунди.Ако не, проверете дали правилно инсталиран впускная тръба масло на всмукателните помпата масло.Не высыхай.Ако помпата не се стартира, проверете перегнут ли маркуч или блокирани.Помпата зависи от това, дали течност помпа за смазване.

Препоръчително е , че скоростта е 1500-3500 об / мин и налягане и разход са свързани със скоростта.Колкото по-висока е скоростта, толкова по-високо налягане и разход.

Не стартирайте помпата в обратна посока. (Вход и изход са отбелязани със стрелки).

Не е подходящ за използване высококонцентрированного алкохол и бензин.Електрическа бормашина ще има искри при работа, че е твърде опасно.

Етикети: електрическа бормашина помпена вода, насосный въздушна помпа, кал помпа lowes, маслена помпа, foot помпа за вода, външен кал помпа, помпена вода, помпа за изпомпване на сондажни, водата помпа на 12 волта, 12 волтов помпа

Документ Няма
Горивата електрически
Структура Градинска помпа
Силата на електрически
Използването на водата
Приложение Отпадъчни води
Стандартен или Нестандартен СТАНДАРТ
Произход Китай
номер на модела Електрически Кал помпа
Теория Центробежна Помпа

Напишете отзив

Преносими Електрически Пробивна Помпа Дизелово Масло Течност На Водна Помпа Мини Ръчен Самовсасывающий Помпа За Изпомпване На Течности, Дом Градина, Открит Инструмент

Преносими Електрически Пробивна Помпа Дизелово Масло Течност На Водна Помпа Мини Ръчен Самовсасывающий Помпа За Изпомпване На Течности, Дом Градина, Открит Инструмент

Характеристики: 1、Висока скоростта, стабилно имот и висока ефективност. 2,Компактен дизайн, удобен за носене и съхранение. 3、Не е източник на захранване, докато

Свързани продукти