Кристални Мъниста Висулка Полилей Във Формата На Призма Фасетиран Висящи Бижута Стъкло Закрит И Открит Арт Декор На Нова

Нов

3.27лв.

/ 6.54лв.

В наличност

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Кристални Мъниста Подвесная Полилей Във Формата На Призми Са Крайни Висящи Бижута Украшение За Стъкло Закрит И Открит Художествен Декор

Характеристика:

1. Кристални бижута на ловеца светлина направени от кристал K9, предварителен процес вырезывания, безупречен , добър ефект на пречупване.

2. Устойчивост, тези привличащи светлина декорации могат да изглеждат крехки и трънлив, но в действителност те са много издръжливи.Те почти не мутнеют и не губят своя блясък.

3. Кристални светоуловители бижута блестящи на слънцето.Като ловец на светлината, виси на прозореца, този ловец на светлината произвежда прекрасно отражение.Когато слънчевата светлина блести под различни ъгли, той ще се отрази на различни светлинни ефекти.

4. Украса на ловеца кристална светлина е подходящ за много случаи, като украса на коледната елха, партита, полилеи, стени, детски стаи, автомобили, растения, пердета, тераси.

5. Идеален избор за подарък, идеален за всеки повод връчването на подаръци.Идеален подарък за майка си и за любимия човек, жена, булка, приятелка.

Спецификация:

Име на продукта: Кристални бижута

Спецификации на продукта: A: Кристални Осмоъгълен Мъниста, B: Кристални Цветни Генитални Мъниста, C: Метална Пеперуда, D: Кристалната Светлинна Топка, E: Кристални Генитални Мъниста

Размери на продукта: Дължина: 620 мм

Материал на продукта: Crystal K9

Опаковка: Опаковката, в Бяла Кутия

Забележка:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете около 1-2 см на измерване на отклонение от ръчно измерване.

1 X Кристални Декорации

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Етикети: стъклена призма, кристалното прозорец, стенен лампа, цвете корона, декор на чакрите, триъгълна призма, кристална призма, малки слънчеви капани, висящите цветни кристали, витражный ангел-ловец на слънцето

Произход CN(Origin)
номер на модела Crystal

Напишете отзив

Кристални Мъниста Висулка Полилей Във Формата На Призма Фасетиран Висящи Бижута Стъкло Закрит И Открит Арт Декор На Нова

Кристални Мъниста Висулка Полилей Във Формата На Призма Фасетиран Висящи Бижута Стъкло Закрит И Открит Арт Декор На Нова

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Кристални Мъниста Подвесная Полилей Във Формата На Призми Са Крайни Висящи Бижута Украшение За Стъкло Закрит И Открит Художествен Декор Характеристика: 1.

Свързани продукти