UAV F5 Pro GPS Drone 6K ESC HD Camera Smart Follow RC Quadcopter Режим на Задържане на Височината на Хеликоптер Selfie Dron Играчка, Подарък за децата

Нов

89.00лв.

/ 130.87лв.

В наличност

Ако имате нужда от батерии или други аксесоари за дрона, моля, не се колебайте да се свържете с нас за поръчка.

Описание:

Номер: Безпилотни летателни апарати F5 Pro

Цвят на продукта: Черен

Честота: 2.4 G / 5G (по избор)

Канал: 4CH

Жироскоп: 6 оси

Батерия БЛА: 7.4 V 2000mAh(версия на GPS),3.7 V 1600mAh(без версия на GPS) Литиева батерия

Батерия на дистанционното управление: Батерии тип ААА ( не са включени в комплекта)

Време на полет: около 20 минути(без версия на GPS),на 25 минути(версия GPS)

Време за зареждане: около 90 минути(без версия на GPS),120 минути(версия GPS)

Разстояние на дистанционното управление: на около 2000 М(версия на GPS),НА 200 М(без версия на GPS). (Липса на смущения, липсата на запушване)

Разстояние на предаване на изображението, WI-FI: на около 100 М(без версия на GPS),на 1000 М(версия на GPS).(Без смущения, без запушване)

Размери на продукта : 34*34*13 см

Тегло на продукта включително опаковки: 750Г

Характеристики:

Клас Камера 6K + волан ESC + Амортизирующий карданен: Използването на по-анти-треперене карданного благословии, с дистанционно управляема камера ESC система за позициониране GPS, система за визуализиране на нивото на филма 6K, достатъчна, за да направите вашето творение свободен .

GPS-позициониране на Smart Return:върнете Се у дома е безопасно, се откаже да играе.Автоматично напишете от стартова позиция преди излитане, когато е необходимо автоматично да се върне у дома, той автоматично изпълнява интелигентен режим за възстановяване у дома и автоматично ще се върне у дома, когато на заряда на батерията ще е по-малко с около 25%.

GPS + Optical Dual Flow Positioning: aA уникална двойна система за позициониране полет, вътрешна и външна може автоматично да поддържа стабилно сегашния скок, лесен за използване, всеки може да лети.

Изпращане на изображение 5G Wifi + полет 2000 метра: Модерна технология 5G Wifi, изображението предаване гладко и ясно, за да можете да гледате изображение с висока разделителна способност в реално време през мобилен телефон, да се чувстват на света под друг ъгъл и се опита перспектива на Бога!

Модулна интелигентна батерия, дисплей мощност в режим на реално време: технология на литиеви батерии от ново поколение, която позволява да лети до 25 минути, модулен дизайн на външния вид, по-прост за инсталиране и транспортиране.Дисплей на батерията в режим на реално време, ще ви позволи да разберете по-добре по време на полет.

Красотата на Снимане:Направете "я" по-красива!Мощна технология фотография за красота, украшающая снимка на един дъх, ще ви спести досаден операция постукрашения, по-човешка.Изискан блокбъстър, който в момента.

Умно следването: Вие сте главният герой, където и да отидеш.Самолет лети на разстояние 5 метра от manager, и се активира функцията за проследяване, за да проследите движението на диспечера и да стреля.

Обемна заснемане на 360°: Лесно е да "стреля касови".В днешно време са популярни режими на снимане Douyin и Moments, инсталирайте любимата си целта като горещи точки и можете да застреля около целта за себе си.

Етикети: visuo xs809, батерия fimi se x8, дрон sg900, rc камион, neewer nw 800, квадрокоптер, дрон нас, дрон мини, 4k телевизор, global drone 6k

номер на модела F5 pro
Видео Резолюция На Запис 1080p FHD
Отдалечено Разстояние Около 2000 М
Тип ХЕЛИКОПТЕР
Състояние събрание Готов за работа
Характеристики Сайтът приложение, Автоматично Връщане, следвайте ме, FPV Състояние, GPS, Вградена камера, Wi-Fi, Друго
Тип закрепване на Камерата Фиксирано Закрепване На Камерата, Друго
Режим на контролера Mode2
Тип штепсельных вилици USB
Батерията На Контролера Батерия тип AAA (не са включени в комплекта)
Време на полет Около 20-25 минути
Каналите за управление на 4 Канала
Материал Въглеродни Влакна, Пластмаса, Метални
Въздушна фотография ДА
Време за зареждане около 90/120 минути
Гаранция 30 дни
Зарядно напрежение 7.4 В/3.7 В
Пакетът Включва Камера, Батерии, Дистанционно Управление, Зарядно устройство, USB кабел, Инструкция за експлоатация
Размери 34*34*13 см
Произход CN(Origin)
Двигател Щеточный Двигател
Дистанционно управление ДА
Нивото На Квалификация На Оператора Новини, Междинен
Препоръчителна Възраст 12+y, 18+
Баркод No
Вътрешно/Външно използване Закрит-Открит
Документ 3C
Източник На Захранване електрически

Напишете отзив

UAV F5 Pro GPS Drone 6K ESC HD Camera Smart Follow RC Quadcopter Режим на Задържане на Височината на Хеликоптер Selfie Dron Играчка, Подарък за децата

UAV F5 Pro GPS Drone 6K ESC HD Camera Smart Follow RC Quadcopter Режим на Задържане на Височината на Хеликоптер Selfie Dron Играчка, Подарък за децата

Ако имате нужда от батерии или други аксесоари за дрона, моля, не се колебайте да се свържете с нас за поръчка. Описание: Номер: Безпилотни летателни апарати F5 Pro Цвят

Свързани продукти