G2 TV Stick за MiraScreen 1080P Дисплей Anycast HDMI-съвместим Miracast TV Dongle за Android Огледален екран Wifi Стик

Нов

16.63лв.

/ 32.00лв.

В наличност

Параметри на продукта:

1. WiFi G2 TV Stick

2. Обхват на Wi-Fi: 10 m и по-малко

3.Модул WiFi / версия: 8188FTV

4.Разделителна способност: 1920x1080 (макс.)

5. Операционна система: Linux

6. Скорост на процесора: 600 Mhz

7.ОПЕРАТИВНА ПАМЕТ: 128 MB DDR3

8.Вътрешна памет: SLC 128MB

9.На компресиране: AVI, DIVX, MKV, DAT, VOB, MPG, MPEG, MOV, MP4, RM, RMVB, WMV

10.формат на изображението: JPEG, BMP

11.Аудиоформат: MP1 / 2/3, WMA, OGG, WAV, AAC

12.Формат на файла: Adobe PDF, Microsoft Word / Excel / PowerPoint

Въведение:

1. HDMI-съвместим порт този безжичен дисплейного ключ поддържа 1080P видео изход и висококачествен звуков изход.Можете да се свържете смартфон, лаптоп Mac или iPad към телевизор, проектор или монитор, и всичко, което виждате на своите мобилни устройства, ще се отрази и на големия екран, който е по-лесно да гледат и подходящ за споделяне. .

2. 【Поддръжка на множество устройства】 Моля, свържете се с обслужване на услугата, ако все още не знаете, как да работят.Можете да настроите системата Miracast или AirPlay / DLNA за поддръжка на устройства с IOS или Android.Съвместимост с Android 4.4+, Mac OS X 10.9+, iOS 8.0+, Windows 8.1 / 10. Само трябва да се разбърква с пръсти.Може също да се използва като мобилен Wi-Fi на дисплея (например, CarPlay) и отличен партньор за пътуване, просто включете G2M (захранване от 5V / 0.5 mA) до устройствения HDMI.

3. 【Стабилен сигнал - Wifi display dongle】 Огледален адаптер на екрана на телевизора.Външна 10-метрова сигнална антена Wifi за да се осигури по-стабилна безжична връзка от други устройства (Wi-Fi: 802.11 b / g / n 2.4 GHz).Адаптер за стрийминг на видео, сърфиране в интернет, разглеждане на снимки, Обмяна на живи камери, media player.Почти няма забавяне!Вашият живот ще бъде лесно.

4. 【Лесна употреба】 Не се изискват никакви приложения или драйвери, софтуер.Само за 3 стъпки лесно можете да се наслаждавате на музика, видео, снимки, файлове, настолни и уеб-сайт на голям екран: Plug -> Connect - >> Mirror.Включете го към интерфейса HDMI на телевизора и използвайте източник на захранване 5v / 500 ma, след това включете устройството в режим на Miracast, Airplay или DLNA с инструкции, най-накрая да се отрази носител на големия екран.

5. 【, Преди Покупка проверете】 Този Wifi дисплей поддържа Miracast, DLNA, Airplay.Но, моля, проверете вашето устройство в съответствие с изискванията на потока. 1. Поддържа ли вашия телевизор HDMI порт? 2. Поддържа ли вашият iPhone / iPad iOS 8+ и Android версия 4.4+, Mac 10.8 или по-нова версия и Windows 8.1 или по-късно? 3. Ако системата мобилен телефон идва с функция, огледало, например, Apple phone "огледало на екрана, Samsung phone "smart view" ... (потребителите на мобилни телефони с Android, моля, потвърдете дали работи системата на мобилен телефон).

Пакетът Включва:

1X Безжичен Дисплей, Wi-Fi Dongle Receiver

1X WiFi USB Кабел

1X Английски Ръководство на Потребителя

Етикети: огледален екран xr

Тип елемент Телевизионна пръчка
Произход CN(Origin)
Дистанционно управление не inclusive
номер на модела G2
Капацитет на Твърдия диск 100 - 1000ГБ
Запис No
Способността за декодиране 1080P (Full HD)
Тип висока разделителна способност
търговска марка ХАЙМАИТОНГ
Операционна Система Android
Документ KC
Конектори HDMI-съвместими

Напишете отзив

G2 TV Stick за MiraScreen 1080P Дисплей Anycast HDMI-съвместим Miracast TV Dongle за Android Огледален екран Wifi Стик

G2 TV Stick за MiraScreen 1080P Дисплей Anycast HDMI-съвместим Miracast TV Dongle за Android Огледален екран Wifi Стик

Параметри на продукта: 1. WiFi G2 TV Stick 2. Обхват на Wi-Fi: 10 m и по-малко 3.Модул WiFi / версия: 8188FTV 4.Разделителна способност: 1920x1080 (макс.) 5. Операционна система: Linux 6.

Свързани продукти