тестова работа оригинал за LG LC650EQL-SJA3 V16 65UHD 120Hz 6870C-0642B H/F Логическа такса

Нов

60.72лв.

/ 70.60лв.

В наличност

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ако пратката не може да бъде транспортирана по причина на купувача (включително отказът да се подпише), купувачът трябва да си позволи всички допълнителни разходи!

1.Ние приемаме плащания чрез Energybg.eu НАБИРАТЕЛНИ

2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след поръчка.

3.Ако можете,t проверка веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

4,100% от всички представени продукти са тествани преди да превозва и ние гарантираме, че нашите продукти вие получавате ще работят добре.

5.В момента ние ще изпратим на световната countried.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

6.Колко дълго ще изпълнява поръчки.

7.Времето, необходимо за получаване на поръчката, зависи от 2 фактора:избрания начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите вашата поръчка своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

Начин на доставка:

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това,къде се намирате.

Начин На Доставка Очакваното Време

DHL 3~7days

FEDEX 3~7days

UPS 3~7days

EMS 8~12days

Ние не носим отговорност за забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги.Но ние ще ви помогнем да следите пакет, докато не получите.

Гаранция:

1.Продукти с най-високо качество,така че,ако не сте доволни, придобити стока, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и връщането в зависимост от състоянието на стоката.

2.Ако стоката ви има, така както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме гаранция 3 месеца за място от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Моля, обърнете внимание, че следните продукти не подлежат на връщане:

1).Използвани елементи

2).Детайли без да ни стикер или оригиналната опаковка

3).Подробности не са пратени от нас

Забележка:Клиентът трябва да понесат разходите за доставка на стоки, обратно,ние ще плати за доставка за повторно изпращане.

Уверете се, че продуктите са оригинални, моля, бъдете сигурни за закупуване.

СЕРИОЗЕН КУПУВАЧ се САМО,моля, предложете цена, ако сте съгласни с всички подробности.

Етикети: go kart, здравейте, ТЕЛЕВИЗИЯ, led h4, лампа с нажежаема жичка h7 led, h7 led, digiprog 3, ДРИБЛИРА, h3, golf mk4

Произход DE(Произход)
търговска марка Таофа
Тип електрически
Екран на дисплея No
Бързо зареждане No
номер на модела LC650EQL-SJA3
Интелектуалния заряд No
Документ CE
Пакет ДА

Напишете отзив

тестова работа оригинал за LG LC650EQL-SJA3 V16 65UHD 120Hz 6870C-0642B H/F Логическа такса

тестова работа оригинал за LG LC650EQL-SJA3 V16 65UHD 120Hz 6870C-0642B H/F Логическа такса

Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички

Свързани продукти