Adaprox Fingerbot Малък Робот Аксесоари Ръчна Ръка Подмяна На Бутон Умен Бутон

Нов

7.66лв.

/ 11.26лв.

В наличност

Описание:

С Adaprox Smart Fingerbot вие ще получите най-малкият робот в света.Това е практично, вълнуващо и интересно решение ще направи вашия дом по-умни и ще улесни начина си на живот.

Можете да механично управление на всички бутони и ключове в цялата къща, с големи разстояния.Можете да използвате глас и приложение за включване и изключване на всички функции.Поставете го на кафе, ключа на светлината и всичко, което има бутон "on/off".Това е идеалният домашен помощник.

【 Дистанционно управление чрез мост Adaprox 】

Инструментариум Fingerbot Toolkit може дори да ви помогне в отдалечен планиране.Комплект осигурява необходимата роботизированную ръка за управление на всяка форма на бутоните.Всичко, което ви трябва, е добра и стабилна връзка с Интернет.След това можете да се управлява и дистанционно да управлява всички свързани устройства чрез мост Adaprox чрез интелигентни устройства.Когато не сте в дома, можете също да се чувстват в сигурност, като се включи устройство.

【 Контролирате своите устройства с помощта на гласово управление 】

С помощта на Apple Siri, Amazon Алекса или Google Assistant можете директно включване и изключване на Fingerbot и всички устройства, свързани чрез мост.Вече не е необходимо да се използват мобилни устройства.Умен пальчиковый робот за ежедневна употреба!

【 Използвайте други аксесоари 】

Има и набор от инструменти Adaprox Fingerbot инструментариум, с него можете да управлявате различни видове бутони.Той идва с механични рычагами с различна дължина и форма.

Можете да настроите това умно пальчикового робот така, че той да включва и выключал на всички функции в съответствие със собствения си график.Моля, преди да се изправи, включване на машина.

Този умен пальчиковый робот също може да се използва върху сензорния екран.Той може да се повтаря задачата за неопределено време, само трябва да заредите батерията в продължение на един час в рамките на шест месеца, преди да можете да го използвате отново.

Технически характеристики:

Комуникационен протокол: МОЖНО 4.2

Системна поддръжка: iOS 11 или по-висока, Android 9.0 или по-висока

Кабел за зареждане порт: USB Type-C

Въртящ момент на застой: 1,8 кпс см

Работна температура: -10-+ 45℃

Батерия: литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет от 500 mah

Използвайте приложението Adaprox Controller App: Да

Използвайте приложение Smart Life/SASHA:Да

Комплектът включва:

1*Пакет аксесоари

Бележки: Този продукт съдържа само пакет от аксесоари, а не върху робот

Етикети: дневен ред, бутон push, умна бутон sonoff, умна бутон на samsung smart button, 18 рожден ден бял, au power strip, изход за телефон климатик, fingerbot, алекс, умна бутон baseus

търговска марка чойфу
Произход CN(Origin)
Документ CE

Напишете отзив

Adaprox Fingerbot Малък Робот Аксесоари Ръчна Ръка Подмяна На Бутон Умен Бутон

Adaprox Fingerbot Малък Робот Аксесоари Ръчна Ръка Подмяна На Бутон Умен Бутон

Описание: С Adaprox Smart Fingerbot вие ще получите най-малкият робот в света.Това е практично, вълнуващо и интересно решение ще направи вашия дом по-умни и ще улесни начина си на

Свързани продукти