Автомобилен Нагревател 5KW 12V 24V Паркинг Отоплител Дизел Въздушно Отопление Подпомагаща Отоплителна Машина за Топъл Нагревател За Кемпери Камиони, Лодки

Нов

114.02лв.

/ 154.08лв.

В наличност

Характеристики:

1. Осигурете топлина: Автомобилен нагревател може да осигури източник на топлина за кола и за да се повиши температурата вътре в колата, за да се избегне износване на двигателя при ниски температури.И тя е много подходяща за размразяване на интериора на колата, стартиране на автомобила и размразяване на автомобилни стъкла.

2. Ниско ниво на шум: Автомобилен нагревател се отличава с ниско ниво на шум.Дистанционно управление дистанционно управление на автомобилен нагревател за подгряване и регулиране.

3. Нисък разход на гориво: Подходящ за дългосрочна дейност, дисплей, LCD може ясно да се покаже на експлоатационното състояние на машината.

4. Лесна инсталация: Компактен текстура, лесна за инсталиране, подходяща за различни тесни пространства, могат да бъдат възстановени в полза на нова кола.

5. Широко приложение: Подходящ за различни видове дизелови моторни превозни средства, като коли, камиони, автобуси, джипове, камиони, къмпинг, каравани, строителни машини, лодки и т.н.

Технически характеристики:

Материал: метал + пластмаса

Цвят: черен

Размер: около 41*15*37 см/16.14*5.91*14.57 в

Напрежение: 12V / 24V (по избор)

Мощност: 5000 W

Гориво: дизелово гориво

Пълната скорост на горене: 100%

Разход на гориво: 0.1 Л-0.48 Л

Работна температура: -40°C~80°C

продуктовата носи етикет за услугата:

1*Автомобилен нагревател

1*Филтър

1*Впускная тръба

1*на изхода на тръбата

1*Изпускателна тръба

1*Шумозаглушител

1*Дистанционно Управление

1*Монтажен комплект

1*Ръководство на потребителя

Бележки:

Моля, изберете модел на напрежение 12 v, за автомобил с една батерия, модел напрежение 24 за кола с 2 батерии (обикновено, това е камион и камион).

Моля, потвърдете, напрежение на акумулатора, преди да купите.

• Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни след извършване на плащането.• Всички стоки ще бъдат изпратени по пощата, която обикновено отнема 15-35 дни, за да пристигнат.• Международната доставка изисква по-сложни процедури за доставка (такива като митническо на двете страни, транзит гара и т.н.), а също така ще зависи от много фактори, като празници, климатични условия и т.н., така че вероятно ще отнеме повече време, за да си стоки на печалба в крайната дестинация.Благодаря ви за разбирането по този въпрос.• Вносни мита, данъци върху добавената стойност и всички други такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Срок за доставка в Страната(Чрез Пощенската Авиапочту)

Плащане :

• Ние приемаме Alipay, West Union, TT, Банков превод , QIWI в Чантата си, WebMoney , всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.• Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка• Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

Етикети: дизелов бойлер 12, дизелов нагревател 12v, 12 във фризера на хладилника, rv, дизелов воздухонагреватель 12, играчка камион, надуваем матрак, 12v автомобилен фен, силиконови топки в пениса, Дизелов нагревател

Височина На Продукта 37cm
търговска марка Ai CAR ЗАБАВНИ
Името на модела Автомобилен нагревател
Тегло на продукта 8kg
Произход CN(Origin)
Тип на ключа LCD ключ
Сертифициране На Входящи Тестове ce
Диаметъра на продукта 37cm
Напрежение 12V
Широчина на продукта 15cm
Вид на материала Метал + Пластмаса
специални характеристики Нагревател Нагревател
Горивата Дизел
Дължина На Продукта 41cm
Силата на 5000 W
Тип елемент Отопление и Вентилатори

Напишете отзив

Автомобилен Нагревател 5KW 12V 24V Паркинг Отоплител Дизел Въздушно Отопление Подпомагаща Отоплителна Машина за Топъл Нагревател За Кемпери Камиони, Лодки

Автомобилен Нагревател 5KW 12V 24V Паркинг Отоплител Дизел Въздушно Отопление Подпомагаща Отоплителна Машина за Топъл Нагревател За Кемпери Камиони, Лодки

Характеристики: 1. Осигурете топлина: Автомобилен нагревател може да осигури източник на топлина за кола и за да се повиши температурата вътре в колата, за да се избегне

Свързани продукти