Нов Уличен Хип-Хоп, Хип-Хоп Медальон Трэшер Цветно Колие Може Да Бъде Погасен Трэшер Колие Титановая Стомана Бижута

Нов

2.70лв.

/ 4.50лв.

В наличност

Коментари

1. Ако смятате, че не сте доволни от нашите продукти, ние можем директно да разговарят насаме, и ние ви обещаваме да ви предложим най-доброто обслужване.Моля, не оставяйте лошите отзиви, за да привлече вниманието ни.

2. Ако се чувствате удовлетворени от нашите продукти, ние с удоволствие да видим вашите коментари за 5 звезди.И ние сме благодарни за вашата незаменима подкрепа.

Ние обичаме и се грижим за това, което правим.

С 2012 г. ние упорито работим усилено,за да гарантираме ви пълна

удовлетвореността на всяка покупка РАНСИ.

RANSSI е предоставила на нашата изключителна услуга и донесе невероятни бижута за повече от един милион доволни клиенти по целия свят.

НАШАТА ПРОСТА МИСИЯ:направи страхотна селекция и да ви донесе луксозни живот на ОТЛИЧНИ цени.

ВРЕМЕ за доставка: Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 2 дни след като получим потвърждение за вашето плащане от Energybg.eu.Във връзка с китайски официални празници ние можем специално да се удължи времето на доставка.За поръчка на по-големи количества ,моля свържете се с нас, за да се провери запасите, преди да направите плащане.Ние можем да отнеме повече време за подготовка за поръчки на големи количества и ние ще ви информираме за специфично необходимото време

НАЧИН НА ДОСТАВКА:

Ние обикновено предлагаме безплатна доставка чрез Yanwen/ SunYou/ AE_Standard доставка и Epacket, които обикновено се приемат 20-60/15- 30 доставка чрез EMS,DHL,FEDEX също е на разположение, ако платите допълнителна такса.

Ако вашата поръчка е $200, ние можем да експресна безплатна доставка.

ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ 7 ДНИ

Ако сте доволни от нашите продукти,моля не се колебайте да ни оценки "5 звезди", ние наистина се нуждаем от вашата подкрепа.По някаква причина не сте доволни от поръчките,моля,не бързайте да дава обратна връзка или да се спори,просто се свържете с нас веднага ,за да имаме шанс да реши проблема за вас.Благодарим ви!

*1.Проблемът е в качеството:моля,свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на поръчката, да направи ясни снимки на дефектен продукт и изпратете ни.ние организираме възстановяване или замяна след получаване на снимките.

*2.Всяка друга причина:По всяка друга причина,вие не обичате или не искате този продукт,моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на поръчката.Уверете се, че го държат в първоначалното им състояние и поемане на разходите за доставка на себе си.Ние ще ви възстановим парите или произведем замяна след получаване на върнатия ite

Етикети: инди рок бижута, молотильщик, новата рок-сапата, прибори титановая, верижна хип-хоп, мъжки градинска облекло, ледена украса, блестяща верига от хип-хоп, лагер титан, тениска трэшер

Тип на метали неръждаема стомана
Стил Хип-хоп/Рок
Материал Метални
Тип колиета Веригата Колиета
Пол Унисекс
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Произход CN(Origin)
Моторен Тип О-образна верига
Случай Годишнина
Форма\модел Кръг

Напишете отзив

Нов Уличен Хип-Хоп, Хип-Хоп Медальон Трэшер Цветно Колие Може Да Бъде Погасен Трэшер Колие Титановая Стомана Бижута

Нов Уличен Хип-Хоп, Хип-Хоп Медальон Трэшер Цветно Колие Може Да Бъде Погасен Трэшер Колие Титановая Стомана Бижута

Коментари 1. Ако смятате, че не сте доволни от нашите продукти, ние можем директно да разговарят насаме, и ние ви обещаваме да ви предложим най-доброто обслужване.Моля, не

Свързани продукти