Плоча от Печка Простор Купа Саксия на Капака Държач За Съхранение на Дренер Кутия тип полици За Съхранение на Съдове, Чаши И Прибори за хранене

Нов

5.25лв.

/ 8.34лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Premium Material: Сушене-часова изработени от висококачествена ABS-материал, и тя има 12 регулируеми клечки, които трябва да бъдат засилени.

2、Нескользящая стойка: В долната част на шкафовете има мини подложки, които също имат 6 противоскользящих тампони, което прави за съхранение на съдове по-стабилен и лесно преместване.

3、Сливное дупка: Дамско сливное дупка, използвани за източване на водата, запазвайки суха купа.

4、Телескопична и практичен: Часова може да бъде свободно комбинирована в съответствие с действителното използване, и тя може да бъде разширена до 54 см/21,26 инча в съответствие с нуждите.Затова той е подходящ за всички видове съдове, за чаени сервизов, чаши.

5、Save Efforts: Конструкцията на слота прави багажник, удобна за използване, спестява време и усилия.

Технически характеристики:

Заглавие: Телескопичен Сушилня За Съдове

Материал: ABS

Цвят: черен

Стандарт: разделени клечки

Размер: около 54*15*10 см/21.26*5.91*3.94 в

продуктовата носи етикет за услугата:

1*Телескопичен Сушилня

Набирателни безопасно за купувачи и продавачи, ние ви препоръчваме да изберете Набирателни, той поддържа кредитна карта, пари в букеры, Visa, Master card, Western union и т.н.

Ако трябва да се използва "други" плащания,моля, свържете се с нас по пощата или чрез съобщение.

Плащането трябва да бъде завършена в рамките на 7 дни, ако имате някакви трудности, моля, съобщете ми.

Ние изпращаме стоки е само за вашето подтвержденному адрес.Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, преди да купите.

Всички поръчки се изпращат в рамките на 1-4 работни дни след потвърждаване на плащането.Изпращане на въздушна поща стълб Кит за стоки от 2kg ,като цяло тя ще 25-45 работни дни (някои страни могат да бъдат много по-дълъг), ако имате нужда от продукти е много спешно, моля свържете се с нас за DHL etc.Ние ще се изчисли цената на доставката за вас .Това винаги отнема около 3-7 дни, за да пристигнат.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете на стоки по някаква причина в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Етикети: титуляр на хартиен носител кърпи, кухня за източване на съдове за готвене, луксозни прибори за хранене, пластинчатый рафтове, поставка за съдове с капак, android tv box t95 max, сливное устройство на изделия от метал, титуляр прибори за хранене на кучето, кухня-часова рецепция, държач за щеки за хранене

Произход CN(Origin)
Хвърли покупка Поддръжка
Материал КОРЕМНА ПРЕСА

Напишете отзив

Плоча от Печка Простор Купа Саксия на Капака Държач За Съхранение на Дренер Кутия тип полици За Съхранение на Съдове, Чаши И Прибори за хранене

Плоча от Печка Простор Купа Саксия на Капака Държач За Съхранение на Дренер Кутия тип полици За Съхранение на Съдове, Чаши И Прибори за хранене

Маркирани точки: 1、Premium Material: Сушене-часова изработени от висококачествена ABS-материал, и тя има 12 регулируеми клечки, които трябва да бъдат засилени. 2、Нескользящая

Свързани продукти