Бельевая въже с Прищепками и Фиксирани бутони Ветрозащитная Пътна Прибиращ се Бельевая Въже Тежкотоварни Линия за Сушене на Дрехи 26 метра

Нов

14.10лв.

/ 17.62лв.

В наличност

Тежкотоварни бельевая въже с 26-метровата линия ви носи повече удобство за сушене на дрехи.С 10 фиксирани ветрозащитными бутилки, 20 прищепками и чанта за съхранение, можете да го използвате по-свободно.

Характеристики:

Тежкотоварни бельевая въже, с дебелина 4 мм, дължина на 26,2 фута.Висококачествен материал, издръжлив на използване, дълъг живот.

Плъзгаща се конструкция, просто завъртете на ръка, за да лесно да изберете желаната дължина, отърви се от заплитане.

С 10 фиксирани ветрозащитными бутилки и 20 прищепками за удобно използване, предотвратите хлъзгането и натрупването на дрехи.

Компактен размер, подходящ както за вътрешно, така и за външни пространства, като общежитие, баня, балкон, вътрешен двор, градина, къмпинг и др.

Многократно използване, когато се нуждаете от въже, то може да бъде ваш добър помощник.С чанта за съхранение, леки и преносими за носене.

Забележка: Размер и цвят може да се различават леко от ръчно измерване и различни условия на осветяване.Благодарим ви за разбирането.

Технически характеристики:

Основен цвят: Оранжево

Алуминиева Сплав Кука Цвят: Случаен Цвят

Материал: ABS, Имитация на Найлон с въже

Размер деталя: 7.5 * 3.5 cm / 3.0 * 1.4 in (диаметър * дебелина)

Дължина на въжето: 8 м / фута 26,2

Размер на опаковката: 23 * 17,5 * 4 см / 9.1 * 6.9 * 1.6 в

Тегло на опаковката: 250 г / 8,8 грама

Списък на пакетите:

1 * Набор от бельевых въжета

10 * Фиксирана Ветрозащитная Бутон

20 * Прищепка

1 * Чанта За Съхранение (Случаен Цвят)

Много Въпроси за Услугите на Дропшиппинга Са, както Следва:

1.Колко поръчки ще могат да се справят с на ден?

ние сме голяма компания в Шенжен,Китай,с голям склад, който може да обработва по-големи поръчки всеки ден.Всеки ден ние ще изпратим на безброй парцел.Ние можем да гарантираме поръчка, който се иска.

2.Колко бързо може да обработва поръчки?

Ние аранжируем изпрати възможно най-скоро след като сте платили поръчка.Приоритетна доставка за поръчка дропшиппинга

3.Не може ли да изпратите поръчка без никакви квитанции,фактури и промоционални оферти от вътрешната страна на опаковката?

Абсолютно!Никакви сметки, фактури,касови бележки,рекламни предложения,ако вие оставяте бележки за поръчка(ако искате, можем да ги предостави).

4.Ако имате нужда от други продукти?

Ние можем да гарантираме, че повечето продукти, които се нуждаят от колкото се може больше1

Ако имате някакви други въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ние сме много благодарни за съдействието.

5.Ние можем да поддържа Дропшиппинг на CSV файлове/Excel.

6.Няма ограничен състав за извършване на поръчки на дневна база

Етикети: сгъваем боклук, преносими къмпинг с простири, въже за баня, бельевая въже на закрито, въже за пране на дрехи, kx80, кърпа за пране на въже, прозрачен найлон, single retractable clothesline, полицията синята линия

Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Бельевая въже с Прищепками и Фиксирани бутони Ветрозащитная Пътна Прибиращ се Бельевая Въже Тежкотоварни Линия за Сушене на Дрехи 26 метра

Бельевая въже с Прищепками и Фиксирани бутони Ветрозащитная Пътна Прибиращ се Бельевая Въже Тежкотоварни Линия за Сушене на Дрехи 26 метра

Тежкотоварни бельевая въже с 26-метровата линия ви носи повече удобство за сушене на дрехи.С 10 фиксирани ветрозащитными бутилки, 20 прищепками и чанта за съхранение, можете

Свързани продукти