Детска Дръжка PUBG Мобилен Телефон Геймпад Джойстик Trigger Игра Стрелецът Контролер За iPhone SamSung Телефон Xiaomi

Нов

1.27лв.

/ 1.67лв.

В наличност

[xlmodel]-[снимка]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[52894]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Доставка

1. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-5 работни дни.

1 ) Нормалните условия: прибудьте в дестинация приблизително 15-35 дни

2 ) особени обстоятелства 35-60 дни ( включително, но не само: форсмажорни обстоятелства, митническа проверка, корекция на политики, празници, отдалечени райони и т.н.)

Рекламации

Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако възникне неочакван проблем, ние се надяваме да се реши проблема на купувача по взаимно съгласие по следните начини:

1 Ако е въпросът за качеството, купувачът може да подаде спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на продавача доказателство, като например снимки или видео.

2. Купувачът поема пълна отговорност за събрах щети.

3. Процедури за обработка на качеството на продукцията:

1 ) Купувачът се връща на стоките ни и е отговорен за връщането на пратката.След като получим стоката, ние ще ви изпратим нови продукти на купувачите и плаща транспорт за повторно изпращане.

2 ) Ако стоките ( включително транспортните разходи, пълна с цена от US $ 10 ) имат проблеми с качеството, а след това ние ще изпратим на нови продукти през следващата поръчка.Ако купувачът не възнамерява да поставите поръчка в скоро време, купувачът може да плаща за превоз на товари, както и за повторно изпращане, за да поискате повторното изпращане на нов продукт.

За обратна връзка

1. Ние разчитаме на удовлетвореността на клиентите, за постигане на успех.Така че вашата обратна връзка е много важна за нас.

2. Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни положителна оценка.По-късно ние ще ви дадем положителна оценка.

3. Свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще решим всички проблеми с вас възможно най-скоро.

Нашите работно време-от 9: 00 до 23: 00 пекин път.

Надявам се, че имате голям опит за пазаруване тук.

Етикети: бутон pubg, контролер мобилен геймпад, l1 r1, джойстик joypad android, обичам да се справят с момчета, метален мобилен геймпад, пистолет vr, геймпад pubg, ключодържател pubg, сгъваем джойстик android

Има Високоговорител No
Зарядно устройство No
търговска марка ОНЕВАН
Материал Пластмаса

Напишете отзив

Детска Дръжка PUBG Мобилен Телефон Геймпад Джойстик Trigger Игра Стрелецът Контролер За iPhone SamSung Телефон Xiaomi

Детска Дръжка PUBG Мобилен Телефон Геймпад Джойстик Trigger Игра Стрелецът Контролер За iPhone SamSung Телефон Xiaomi

[xlmodel]-[снимка]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[52894] [xlmodel]-[custom]-[8888] Доставка 1. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-5 работни дни. 1 ) Нормалните условия: прибудьте в дестинация

Свързани продукти