Aneikeh Summer Zapatos Mujer 2021 Fashion ПУ Low Slippers Квадратен ток Дамски обувки Сбито дребни твърдо Шиене Японски стил

Нов

27.08лв.

/ 52.08лв.

В наличност

https://Energybg.eu/store/group/Women-s-Sandals/2347153_514935598.html?spm=a2g0o.detail.0.0.62bb33c7ufh1nM

Топли съвети : Размер обувки Energybg.eu - това е китайски код на обувки ( размер на EUR)

( Пример, Като Този Euroepan 36 = Подхожда Ми Краката с дължина 23 см )

Как да изберете обувки размер, който искам (по-Долу предложения за вида на крака, за да се избере в съответствие със стандартен размер, ако вашият вид на крака затлъстяване или друг вид, можете да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти, за да ви даде най-добрия съвет, благодаря!)

Европейският 34 = Дължина на крака 22 см

Европейският 35 = Дължина на краката 22.5 см

Европейският 36 = Дължина на краката е 23 см

Европейският 37 = Дължина на краката 23,5 см

Европейският 38 = Дължина на краката 24 см

Европейският 39 = Дължина на краката 24,5 см

Европейският 40 = Дължина на крака-25 см

Европейският 41 = Дължина на краката 25,5 см

Европейският 42 = Дължина на краката 26 см

Петата височина:

Височина на платформата:

Q1How бързо ще грузите на моята поръчка ?Независимо дали сте на едро и търговията дропшиппингом ?Колко бързо се отнасяме към поръчката, тъй като само аз ще ви платя?

A1:Скъпи , ние поръчваме Доставка В рамките на 1-7 Работни дни, когато Имам си плаща .

ДА ,имаме достатъчно запаси.Ние поръчваме Начин за Доставка с Препоръчана въздушна поща China Post Registered Air Mail,HongKong Post Air Mail, ePacket Или DHL И Energybg.eu Standard Shipping Energybg.eu etc Път към вас.

А:) Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашия 100% удовлетворение на клиентите .

Б:) Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси и данъци върху вноса.

C:)времето за доставка зависи от дестинацията и други фактори, Обикновено е време за доставка В рамките на 15-45 дни Ще Пристигне , ако не можете да го получите навреме ,свържете се с нас, за да се удължи дата и проверка на информация за проследяване.

А:) Ако не сте доволни от нашите продукти,ние оценяваме, ако можете да ни дадете положителна оценка и 5 звезди , благодаря ви за подкрепата.

Б:)Ние се стремим към положителна обратна връзка за всички сделки и не по-малко от общия детайл класиран на продавача (DSR) 5. За съжаление, ако имате намерение да ни даде неутрална/отрицателна обратна връзка, поради вашето лошо покупка опит с нас, моля, свържете се с нас по всяко време, за да изясни недоволството си и да реши проблема.

C:)Моля,дайте ни възможност за решаване на тези проблеми, ние разбираме загриженост и разочарование, които можете да имате, и се опитваме да направим всичко, за да реши тези проблеми.

D,:) Ако имате някакви въпроси , заповядайте при нас, ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента, благодаря ви за отделеното време.

А:)Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.

Б:)Ние се опитваме всячески да отговарят на вашите имейли възможно най-скоро, но поради големия обем на ежедневните входящи писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите имейли незабавно.

Етикети: light gold кожени сандал дантела, брилянтна light gold кожени сандал, сандали от pvc, light gold кожени сандал-пеперуда, сандалово лято, на висок ток, сандали на висок ток-секси, дамски обувки на ток, обувное лято, петата light gold кожени сандал

Височина на платформата 0-3см
Тип елемент Чехли по стаите
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Тип обувки Пързалки
Чехли Дамски обувки Дамски Чехли На Открито
Sandalias Mujer 2021 дамски обувки
Дамски чехли Femmes Sandales
Вид модел Твърд
Произход CN(Origin)
Цвят Кафе, Черен Цвят Кайсия
Петата височина Нисък (1 см-3 см)
Обувки За Жени Дамски чехли
Дамски сандали и Чехли Жените Са Като Мулета
дамски обувки Като Мулета Обувки Дамски Ток
Материал на подметката на Дъвка
Обърната материал PU
търговска марка Aneikeh
С Платформи ДА
Материал стелки PU
Секси Високи Токчета Чехли на Квадратен ток
Дамски Сандали И Чехли Дамски Чехли
Елемент на модата Дребния
Стил Японски Стил, Чехли по стаите
Горния Материал PU
Обувки Размер 35 36 37 38 39 40
Новата Дата На Излизане На Продукта Дамски чехли 2021
Отдел име Възрастен
Нов Sandalias Mujer 2021 Zapatos De Mujer
Приложимо Място Външен
номер на модела А88-833-6#
Сезон Лято
Вид на шипове Квадратен ток

Напишете отзив

Aneikeh Summer Zapatos Mujer 2021 Fashion ПУ Low Slippers Квадратен ток Дамски обувки Сбито дребни твърдо Шиене Японски стил

Aneikeh Summer Zapatos Mujer 2021 Fashion ПУ Low Slippers Квадратен ток Дамски обувки Сбито дребни твърдо Шиене Японски стил

https://Energybg.eu/store/group/Women-s-Sandals/2347153_514935598.html?spm=a2g0o.detail.0.0.62bb33c7ufh1nM Топли съвети : Размер обувки Energybg.eu - това е китайски код на обувки ( размер на EUR) ( Пример, Като Този Euroepan 36

Свързани продукти