6x Кристални Камъни Ведьмины Камъни Гравиран на Символите на Рейки е от Естествен Камък

Нов

11.08лв.

/ 22.60лв.

В наличност

Описание:

Как да използвате ведьмовские камъни: Древна практика за леене на скъпоценни камъни, се нарича литомантией.Този традиционен ритуал дава на потребителя вдъхновение,ръководство,познания и приемане на решения .Къде ще паднат твоите камъни?

Леярство/тълкуване камъни: Поставете схема на леене пентакля върху равна повърхност.Дръжте камъни в ръцете си,след това се разклаща им, като игра на зарове, за да ги хвърлят на картата.Незабавно премахване на всички камъни със символ с лицето надолу,тъй като те са празни.

Камъни, които кацне в центъра(lllumination), трябва да се считат за преки отговори на вашия въпрос.Ако няколко камъни кацне тук,първо трябва да прочетете камък, най-близко до точния центъра.

Камъни, които са земите във вътрешността на звезди(Магическа точка), да отразява, както на вашите собствени действия могат значително да повлияят и да повлияят на този резултат.

Камъни, които са земите във вътрешността на кръг(Страната на сенките), са празни.

Камъни, които земите между две точки, трябва да бъдат преместени на по-голямата от двете области.

Таблица с размери:

Размери на продукта: 2 см / 0,78 инча

Размер на кутията: 13.5x11.5x3cm / 5.31x4.52x1.18inch

Пакетът Включва:

6 Бр./Кутия Кристални Камъни Вещица Камъни

Забележка:

Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове,както е показано на снимките.Благодарим ви!

Етикети: aquamarine crystal stone, чакра камък, лунна вещица, orgon, кристален камък, камък на природата, оргонитовая пирамида, чакра, каменни подложки, етажерка-метална звезда

Регионална функция Европа
Стил Античен Имитация
Произход CN(Origin)
Материал Камък

Напишете отзив

6x Кристални Камъни Ведьмины Камъни Гравиран на Символите на Рейки е от Естествен Камък

6x Кристални Камъни Ведьмины Камъни Гравиран на Символите на Рейки е от Естествен Камък

Описание: Как да използвате ведьмовские камъни: Древна практика за леене на скъпоценни камъни, се нарича литомантией.Този традиционен ритуал дава на потребителя вдъхновение,ръководство,познания

Свързани продукти