20 грама Цветна Мека Кърпа Пухкав Пискюл Полипропилен Занаяти Детски Играчки направи си САМ Украса на Дома Шевни Аксесоари

Нов

2.20лв.

/ 2.87лв.

В наличност

1 размери на продукта: диаметър 8-30 мм

Тегло:20 -5 0грамм

2 Използване на продукта: Космения топка-това е общ продукт, направи си САМ.Можете да направите различни пъпки, шапки и т.н., в зависимост от вашите предпочитания, както и различни играчки.Конкретен метод за използване може да бъде направен в съответствие със собствените си желания.

Забележка: Част от лъжички на косата, не е стандартна кръгла форма и размер ще бъде малко по-различно.Тези, които са по-придирчиви, трябва да бъдете внимателни с космените петно.На космения топка ще бъде смачкан в процеса на транспортиране.След получаване на стоката, можете да го възстановите след дипломирането си.

3 Моля, позволете на 1-3 мм грешката се дължи на ръчно измерване.

моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Плащане

Има много начини за плащане са на разположение на сайта Energybg.eu като Visa, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.

За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават Energybg.eu и не се предава от нас,докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях .

Условия На Доставка

Ние ще достави продукт за адрес на доставка, който сте оставили в Energybg.eu.За да може добре да направите резервация,моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

Правила за връщане

Ние гарантираме 100% удовлетвореност.Ако смятате, че не сте доволни от стоки, които сте получили от нас, и са продукт, различен от описания.Моля, дайте ми да знам.

Предлага пълно възстановяване, замяна или подмяна на продукт.

Обратна връзка и се Свържете с нас

Ако сте доволни от моите стоки и услуги, моля, направете ми една услуга, за да оставите положителен коментар.Вашата добра обратна връзка, много ценен.

Аз с радост ще отговоря на всеки ваш въпрос, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Аз ще се опитам да направя всичко възможно, за да ви отговори не по-късно от 24 часа, се очаква, че ние ще оставим за уикенда.

Етикети: електронен комплект, вязаная прежди, за пэчворка, аксесоари за декориране на стаята реколта, котешки аксесоари scool, аксесоари за шевни машини пръх, издател, комплект за бродерия на кръстат бод малко момиченце, кутии за scrapbooking, аниме интимни аксесоари

Име на продукта пискюл
Материал Ликра
Тип набиране No
Цвят като изложба на картини
Вид търговия на едро No
Произход CN(Origin)
Размери на продукта 8-30мм
номер на модела пискюл
Воспользуйся Направи си САМ подарочное декорация на дрехи шевна плат декорация на дома

Напишете отзив

20 грама Цветна Мека Кърпа Пухкав Пискюл Полипропилен Занаяти Детски Играчки направи си САМ Украса на Дома Шевни Аксесоари

20 грама Цветна Мека Кърпа Пухкав Пискюл Полипропилен Занаяти Детски Играчки направи си САМ Украса на Дома Шевни Аксесоари

1 размери на продукта: диаметър 8-30 мм Тегло:20 -5 0грамм 2 Използване на продукта: Космения топка-това е общ продукт, направи си САМ.Можете да направите различни пъпки,

Свързани продукти