2021 Ново Цвете Чешки Обеци, Дамски Модни Дълги Кристални Обеци, Дамски Сватбени Обеци Аксесоари Цвете Пискюл

Нов

0.80лв.

/ 1.15лв.

В наличност

Материал: Акрил сплав

Размер: както е показано на фигура

Опаковъчен лист: 1 чифт

Поради ръчно измерване и заснемане, моля, позволете 0.3-1 см грешка и малка разлика в цвета, благодаря ви за вашето разбиране!

За нас

Нашата компания е професионален кръст компания за електронна търговия с професионален персонал, професионални продукти и марки.

Ние сме най-вече правим на продукта на едро и в търговията на дребно.

Условия на доставка

При подаване на поръчката, моля, изберете начин на доставка.След като плащането бъде завършен, ние ще се погрижим за поръчка в рамките на 24-48 часа, след проверка и ще изпратим стока в рамките на 7 дни.

Обикновено, вътрешна доставката отнема от 30 до 60 дни; нормален срок на доставка, за доставка за чужбина склад е от 7 до 13 дни.

Време на транспортиране в празнични дни (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) може да бъде повече от обичайното.Моля, задръжте още 5-10 дни.Ако имате някакви въпроси относно поръчката, вие можете да отидете в онлайн-услуга за поддръжка на клиенти Energybg.eu.

Тъй като времето за митническо оформяне за всяка страна/регион е различна, ние не гарантираме срока за доставка на всички международни превози, моля, разберете.

За дефектни продукти, ние не ще се върне товари.

Политика за връщане / стоки

Ако получите дефектна стока, клиентът може да поиска връщане или подмяна на нов продукт в рамките на 7 дни от датата на получаване.

Ако вие получавате грешен продукт, той трябва да бъде върнат в първоначалния и неизползвано състояние, а също и в оригиналната кутия и опаковка.

В този случай, моля, свържете се с нас веднага!

Вашето удовлетворение е много важно за нас, и ние с нетърпение очакваме вашите отзиви.Благодаря ви за разбирането и подкрепата!

Етикети: ухото на жената, златар пискюл, богемные обеци с пискюли от пера, чешки перьевые уши, чешки перьевые уши, богемные геометрични обеци от пера, парти артистична обици от пера, кристална призма, пискюл за уши, кристалното ухото

Стил МОДЕРЕН
Произход CN(Origin)
Тип обеци Обеци-Капки
номер на модела H01/H02/H03/H04/H05
Форма\модел РАСТЕНИЕ
Материал Акрил
Тип елемент Обеци
Пол Жени
търговска марка JieyueJewelry
Тип на метали Цинк сплав
Добре или Модерен Модни модели

Напишете отзив

2021 Ново Цвете Чешки Обеци, Дамски Модни Дълги Кристални Обеци, Дамски Сватбени Обеци Аксесоари Цвете Пискюл

2021 Ново Цвете Чешки Обеци, Дамски Модни Дълги Кристални Обеци, Дамски Сватбени Обеци Аксесоари Цвете Пискюл

Материал: Акрил сплав Размер: както е показано на фигура Опаковъчен лист: 1 чифт Поради ръчно измерване и заснемане, моля, позволете 0.3-1 см грешка и малка разлика

Свързани продукти