Честит Рожден Ден на Метални Режещи Удари Шаблони Scrapbooking Писма с Желания Фотоалбум Карта Хартия Релефни Занаят САМ Die Cut

Нов

1.67лв.

/ 2.09лв.

В наличност

Режещи удари Материал: Въглеродна стомана

Размер: 7,6*7,5 cm

Пакета Е Включен

1x Режещи удари

Забележка:

1.Моля, позволете 1-3 мм и грешки от ръчно измерване.

2.Поради разлика между различните монитори

Начин на плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия На Доставка

Стандартно обслужване-въздушна поща стълб Кит или въздушна поща стълб на Хонг конг.

Експресна услуга-това е поща на Китай EMS.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, ПРЕДИ да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се поддава на проследяването.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка в празнични дни (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След 4 години успешни продажби в eBay, ние решихме да започнем нашите нирвана.В момента ние сме специализирани в Женската и детска мода.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Залагайте С Увереност!

Етикети: прахосмукачка xrobit xr 520

Вид модел Писмо
номер на модела I7R3QWL3021168

Напишете отзив

Честит Рожден Ден на Метални Режещи Удари Шаблони Scrapbooking Писма с Желания Фотоалбум Карта Хартия Релефни Занаят САМ Die Cut

Честит Рожден Ден на Метални Режещи Удари Шаблони Scrapbooking Писма с Желания Фотоалбум Карта Хартия Релефни Занаят САМ Die Cut

Режещи удари Материал: Въглеродна стомана Размер: 7,6*7,5 cm Пакета Е Включен 1x Режещи удари Забележка: 1.Моля, позволете 1-3 мм и грешки от ръчно измерване. 2.Поради

Свързани продукти