Pro Cycling Women Jersey Set 2021 Summer Bike Clothes МТБ Ropa Ciclismo Bicycle Uniforme Maillot Дишаща Quick Dry 5D gel Pad

Нов

32.15лв.

/ 97.41лв.

В наличност

Забележка: Това е азиатски размери на пазара, които са по-малко, отколкото европейските и американските размери.Моля, направете своя избор на размер на базата на нашите предложения и диаграми размери.

1 .Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 .Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3 .Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1 .СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2 .Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3 .Ние само ще изпратим до потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4 .Както е показано на изображението не е действителен обект и са предназначени само за ваша информация.

5 .ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6 .Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7 .Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1 .Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2 .Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3 .Ние ще ВИ възстановим ПЪЛНАТА СУМА на ПЕЧЕЛИВША залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД КАТО купувачът и продавачът да бъдат анулирани оферта за Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4 .Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Етикети: велосипед от исландския джърси, подложка за мишка, велосипедна жените риза, джърси мтб, екипът на movistar, предавател dvb t2, велосипеден трико, изпускателна звукова система, колоездене облекло feminina, кормило рокля

Спортен Тип Колоездене, ciclismo, roupa ciclismo
Тип елемент велосипедна облекло, велосипеден набор от, колоездене джърси
Характеристики на продукта Анти-Пилинг, Анти-Свиване, Против бръчки, Воздухопроницаемый, Бързо Изсушаване, Анти-пот,
Методи на продажба Директни продажби от Завода
възглавница Най-новият 5D ГЕЛ Pad
маншет Професионален маншет от ликра
Дължина На Цип Пълен
Сезон Лято
Размер на ръкавите Къс ръкав
Материал трико 100% Polyester
Форма Подходящ е по-малко, отколкото обикновено. Моля, проверете информацията за размера на този магазин
Произход CN(Origin)
Материал 100% Polyester
Колоездене Джърси Pad Стил Гел Дишаща уплътнение
Тип Комплекти от Джърси
Пол Жени
номер на модела CM-DBT-214
Характеристики Защита от слънцето, UV-защита

Напишете отзив

Pro Cycling Women Jersey Set 2021 Summer Bike Clothes МТБ Ropa Ciclismo Bicycle Uniforme Maillot Дишаща Quick Dry 5D gel Pad

Pro Cycling Women Jersey Set 2021 Summer Bike Clothes МТБ Ropa Ciclismo Bicycle Uniforme Maillot Дишаща Quick Dry 5D gel Pad

Забележка: Това е азиатски размери на пазара, които са по-малко, отколкото европейските и американските размери.Моля, направете своя избор на размер на базата на нашите предложения

Свързани продукти