Удароустойчив Моющийся Защитен Ръкав Мек Силиконов Дистанционно Управление Защитен Калъф за Носене за Google Chromecast 2020

Нов

3.22лв.

/ 6.71лв.

В наличност

Мек Дистанционно Управление Защитен Калъф Силиконов Защитен Ръкав за Google Chromecast 2020 Нескользящая Противоударная Делото Shell

Характеристика:

1. Изработен от силиконов материал, траен и мек.

2. Много издръжлив, мек силикон за увеличаване на сцепление и защита от падане.

3. Противоскользящий дизайн, поставете го на масата, и той не ще падне лесно, лесно заснемане, за да се предотврати приплъзване, пращене, драскотини или се губи.

4. Не позволявайте на деца да си багажник с дистанционно управление.Той е лек, нескользящий, прахоустойчив, удароустойчив и моющийся, осигурявайки максимална защита.

5. Пълен достъп до всички бутони, пристанища и функции осигурява добра защита на всички ръбове и ъгли на дистанционното управление.

Спецификация:

Материал: Силикон

Цвят: Черен, Червен, Син, Зелен, Тъмно син (по избор)

Съвместимост: за Chromecast, за Google Chromecast TV 2020 Remote Voice

Забележка:

Поради разлика в покритието на екрана и цвят елементи може да се различават малко от изображението.

Моля, позволете 1-3 см разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

Опаковка:

1 x Протектор за Дистанционно управление

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Продукти

ще бъде изпратено в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL Express, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с нас и реални снимки на стоки и ние ще ви възстановим парите.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Вашето удовлетворение е наш приоритет!

Етикети: chromecast tv, remot control tv, chromecast 3, chromecast, chromecast google tv, wecast, гласове екран, дистанционно управление chromecast, chromecast tv control, hdmi wifi

Съвместим за Chromecast, за Google Chromecast TV 2020 Remote Voice
Воспользуйся Универсален
Материал Силикон
номер на модела Дистанционно протектор
Пакет ДА
Дистанционно протектор Ударопрочная обвивката на капака
Безжична Връзка Wi-Fi
Цвят Черен, Червен, Сини, Зелени, Тъмно син (по избор)
протектор за дистанционно управление Калъф за Google Chromecast 2020
Произход CN(Origin)
Документ Няма

Напишете отзив

Удароустойчив Моющийся Защитен Ръкав Мек Силиконов Дистанционно Управление Защитен Калъф за Носене за Google Chromecast 2020

Удароустойчив Моющийся Защитен Ръкав Мек Силиконов Дистанционно Управление Защитен Калъф за Носене за Google Chromecast 2020

Мек Дистанционно Управление Защитен Калъф Силиконов Защитен Ръкав за Google Chromecast 2020 Нескользящая Противоударная Делото Shell Характеристика: 1. Изработен от силиконов

Свързани продукти