Куки за Облегалката на столчето за кола може да се Регулира Автоматично Закопчалката Клип Хранителни стоки Чанта Закачалка, Държач Универсален Автомобилен облегалката за глава Закачалка

Нов

4.69лв.

/ 6.71лв.

В наличност

modname=ckeditor

Характеристики:

100% чисто Нов и високо качество.

Той може да бъде инсталиран на облегалката за глава с диаметър 10-14 mm.

Може да се мотае, чадър, дамски чанти, дамски чанти, за пазаруване и много други.

Може да се инсталира лесно, просто като поставили си за монтиране на стена останалите главата.

Просто използвайте С-образна кука, за да го използва на предната или задната част на седалката

Чудесно, за да може вашия автомобил е предназначен за приятен път.

Спецификация:

Цвят: Черен

Натоварване: Около 6 кг

Размер: Виж снимката

Материал: ABS + плат Оксфорд

Подходящи модели: универсален тип

Комплектът включва:

1 х Кука за столче за кола

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. СЕРВИЗНО ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас asp.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА.Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

1,Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

Етикети: xr iphone case nadia

Тип елемент Закопчалката и стяга
Произход CN(Origin)
Името на модела 20893
Име Кука На Гърба На Столчето За Кола
търговска марка ГИТА
Сертифициране На Входящи Тестове ce

Напишете отзив

Куки за Облегалката на столчето за кола може да се Регулира Автоматично Закопчалката Клип Хранителни стоки Чанта Закачалка, Държач Универсален Автомобилен облегалката за глава Закачалка

Куки за Облегалката на столчето за кола може да се Регулира Автоматично Закопчалката Клип Хранителни стоки Чанта Закачалка, Държач Универсален Автомобилен облегалката за глава Закачалка

modname=ckeditor Характеристики: 100% чисто Нов и високо качество. Той може да бъде инсталиран на облегалката за глава с диаметър 10-14 mm. Може да се мотае, чадър, дамски

Свързани продукти