50/100/500 бр. на едро MR Series MR52ZZ to MR149ZZ Миниатюрен, Носещи бразда сачмен лагер

Нов

28.36лв.

В наличност

Тип:Бразда сачмен лагер Предмет номер:MR52ZZ-MR149ZZ Очаквана точност:ABEC-1 Херметичен корпус:Двойна метална экранированная на кутията Материал:като стомана GCR15 MOQ: 50pcs или вземане 100pcs или 500pcs

*** ИЗОБРАЖЕНИЕТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО САМО ЗА ПОКАЗВАНЕ ***

Обслужване и обратна връзка за Доставка

Кораб в САЩ:7-15 дни

Кораб в други страни:15-35days

Забележка:Бразилия/ Русия /Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни.

Продуктът ще бъде изпратен в рамките на 72 часа след получаване на пълно плащане

Ние ще изпратим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включен проследяване на стая) на въздушна поща стълб на Кит .

Политика На Връщане

100% Връщане на Гаранция в рамките на 30 дни

Ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката.

Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени.Ние не възстановява разходите за обратна доставка.

Коментари

След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти.

Ние наистина се нуждаем от вашата положителни отзиви и оценка 5 звезди, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка.

Вашето удовлетворение е най-важно за нас.Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви.И дай ни възможност разумно да се поправи в разумен период от време, независимо от това, което ви притеснява.

Отрицателна обратна връзка нищо не решава.Ние винаги сме готови да прави неща.Така че не се колебайте да се свържете с нас.

Обслужване

Ние сме тук, за да помогне с вашите въпроси за продукта, статуса на поръчката и возвратах.

Нашият ангажимент към вас-да се отговори на вашият e-mail в рамките на 24 часа, през уикенда в рамките на 48 часа.Изпратете ни имейл с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.

Условия за продажба

Вносни мита,данъци и такси не са включени в цената или стойността на доставката.Там на отговорност на отговорността на купувача

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

Ние обикновено маркируем стоки на най-ниска цена на митническата декларация,и ние се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V. A. T. или други данъци върху вноса, но ние не можем да гарантираме, че никакви данъци и такси, тъй като това зависи от политиката на страната си.

Етикети: сачмен лагер 2 мм, антена ветчинного радио, носещи 626zz, сачмен лагер 3 мм, Лагер 6202, носещи 608z, hp x360, калъф за lenovo ideapad 330, мини ролка, кожата на лаптоп dell

Покритие Стомана
Структура Натоварване
Мощност на въртящия момент /
Cage Няма
Фланец Тип Двойна метална экранированная на кутията
Грапавост на повърхността Р 0,05
Материал Стомана
Състояние чисто нов
номер на модела MR52ZZ-MR149ZZ

Напишете отзив

50/100/500 бр. на едро MR Series MR52ZZ to MR149ZZ Миниатюрен, Носещи бразда сачмен лагер

50/100/500 бр. на едро MR Series MR52ZZ to MR149ZZ Миниатюрен, Носещи бразда сачмен лагер

Тип:Бразда сачмен лагер Предмет номер:MR52ZZ-MR149ZZ Очаквана точност:ABEC-1 Херметичен корпус:Двойна метална экранированная на кутията Материал:като стомана GCR15 MOQ: 50pcs или вземане

Свързани продукти