Hard Edge Full Glass Screen Protector Shell Case Рамка За Huawei GT 2 Pro Watch/GT2 Pro Smartwatch Защитно покритие на Бронята

Нов

1.99лв.

В наличност

Описание : Тип:Часовници Протектор На Екрана Калъф Функция:Анти-Нулата,Тънък, Лек

= = = = = = = Вашето Удовлетворение е, Стремежа= = = = = =

1. Ние приемаме Visa, MasterCard и др

2. Всички Основни Кредитни Карти се Приемат Чрез Защитен Кутия-Депозит bment Processor .Водеща Странен Онлайн Платформа bment, Тя е Бърз, Безопасен И Лесен За Използване. · Когато Направите Плащане Чрез Ескроу, Парите Са Надеждни Депонируются В Профила Си. · Пари С Нас Само След Като Потвърждение На Доставката. · Ако Не Можете Да Направите Своята Поръчка След Поръчка, Моля, Изчакайте Няколко Минути И Опитайте Отново. · bment Трябва да Бъде Завършен В Рамките на 3 Дни, Или Поръчката се Затваря.

1. Световната Доставка, с Изключение На Някои Страни И APO/FPO.Items Ще бъде Изпратена В Рамките на 1-7 Работни Дни, След Като Ние ще потвърдим Вашата bment .

2. Моля, да Ми Кажете Вашия Настоящ Адрес, След като Си се bment В Рамките на 1-2 Дни; В Противен Случай, Ние ще Изпратим на Вашия Продукт въз Основа На Вашия Адрес, набирателна, Така че се Уверете, Че Той е Правилния.

3. Преди Да Поръчате, Моля, Свържете Се С Нас, За Да Потвърдите Вашия Предпочитан Начин На Доставка.Това Обикновено Отнема 7-30 Работни Дни За Пристигането На Въздушна Поща, Някои Страни Може Да Отнеме Повече Време, Например Русия, Бразилия.И Приема 3-10 Работни Дни, Спешно.

4. Понякога Това Ще Продължи По-Дълго Поради Лоши Атмосферни Условия, Загуба На Време За Митническо Оформяне.Ние Не Носим Отговорност За Тези Причини.Така Че, Моля, Изчакайте Търпеливо, Когато Вие Няма Да Получите Вашата Стока Навреме.Ако Не Получи Стоките В Рамките На Тридесет Дни, Моля, Свържете Се С Нас И Ние Ще Ви Помогнем Да Го Следите.

5. Позиция Ще бъде Като q w, Което Може да Ви Помогне н Вашият e a.Ние Не Носим Отговорност За Каквито и да е Потребителски k Или e-a.Ако a Или k В Страната са Много Високи, Моля, Уведомете Ни, f A x (n) По Гласа, за Да Може b Много x a.

6. Срок На Доставка За Ваша Информация:

ЗАБЕЛЕЖКА: ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се Предоставя на Превозвача И Изключва Почивните И Празнични Дни.Транзитно Време Може Да Варира, Особено По Време На Празниците.

1. От Датата На Първоначалната Покупка Под Нормалната Полза, Ние Дистрибутираме 12 Месеца Гаранция На Нашите Продукти. 2. Само Личност Детайл Ще Предложения Обмена.

3. Имате 7 Дни, За Да Се Свържете С Нас, И 30 Дни, За Да Го Спечели Отново От Деня На Получаването Му.Ако Този Предмет Е На Ваше Разположение Повече от 7 Дни, Той се Счита за Използван, И НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената На Доставката Се Заплаща Както От Продавача, Така И Купувача На Половина.

4. Всички Върнати Стоки, Трябва да Бъде В Оригинална Опаковка, И Вие Трябва да Ни Даде Номер за Проследяване, Доставка, Конкретната Причина за Връщане И Вашият PO # .

5.Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА bMENTS, След Получаване на Стока В Първоначалния Му Състояние И Опаковка, С Всички Компоненти И Аксесоари, Включени, СЛЕД Като Купувачът И Продавачът да бъдат анулирани Оферта за Energybg.eu.Или Можете Да Изберете Замени.

Етикети: huawei gt2 watch screen protector, калъф умни часа, huawei gt watch protector, каишка gt 2 huawei, 8200 движение, автоматично корпус часа miyota, gt 2 huawei watch, мъжете гледат, huawei watch gt 2 pro женски, huawei watch gt 2 pro каишка титан

търговска марка Кэйсолл
Language Преводачи, Руски, Испански, ПОЛСКИ, Португалски, Турски, Италиански, Френски, Немски, Норвежки език
Application Age Group Възрастен
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Тип Случаи
Произход CN(Origin)
Функция Passometer, Фитнес-тракер, Тракер сън, тракер настроението, Напомняне за Съобщение, Напомняне, за да се обадите, Отговорете На повикването, Наберете Номера На Повикване, Дистанционно управление, Push-Съобщение, Алтиметър,

Напишете отзив

Hard Edge Full Glass Screen Protector Shell Case Рамка За Huawei GT 2 Pro Watch/GT2 Pro Smartwatch Защитно покритие на Бронята

Hard Edge Full Glass Screen Protector Shell Case Рамка За Huawei GT 2 Pro Watch/GT2 Pro Smartwatch Защитно покритие на Бронята

Описание : Тип:Часовници Протектор На Екрана Калъф Функция:Анти-Нулата,Тънък, Лек = = = = = = = Вашето Удовлетворение е, Стремежа= = = = = = 1. Ние приемаме Visa, MasterCard и др 2.

Свързани продукти