Плашки За Рязане на Горещ Балон Сърце Метал И Печати на Шаблон За " направи си САМ Scrapbooking Фотоалбум Полагане на Хартиена Карта 6,5*10 см

Нов

3.05лв.

/ 4.07лв.

В наличност

6,5*10 см балон сърце за Рязане на Метал Щанци и Щампи Шаблони за DIY Scrapbooking Фотоалбум Полагане на Хартиена Карта

Тип:Метални Режещи удари Stencil2.56

Състояние: 100% Нов Бренд3.83

Материал: Въглеродна стомана

Цвят:Сребрист

Конвертиране на: 1 cm=0,39 инча/1 инч=2,54 см Може би 0,1-0,2 см различно от ръчно измерване-за разлика от светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението. - Високо качество на щанци за рязане на тънък метал от 100% стана - Работи в повечето основни марки штамповочных станове.:

1)Ние изпращаме пратката по целия свят чрез официалната служба за въздушна поща Energybg.eu.Ние ще го доставим възможно най-скоро, когато платежната мрежа ще бъде потвърдена.Повечето парцели ще пристигне до вас в рамките на времето на доставка, посочен в страницата за поръчка, но понякога някъде може да има повече забавяния, защото това зависи и от нивото на обслужване пощенски служби на различни страни и митническа политика на вноса.Моля, бъдете малко по терпеливее и не се колебайте да се свържете с мен за помощ в този случай.

2)Ако времето защита на закупуване изтича, моля, свържете се с нас, за да го удължи.

Връщане:

1)Ако има качество проблем с вашия продукт, моля, обърнете за нас, за да се провери, след проверка, ние отново ще изпратим на вашия или частично/пълно възстановяване.

2)Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел повторно или частично/напълно ще ви възстановим парите.

Коментари:

1)Ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля, дайте ни положителна оценка с 5 звезди, което е много важно за нас.

2)Ако не са изпълнени детайли или нашите услуги, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви, ние веднага ще решим този въпрос, благодаря!

Съвети:

Търговия на едро и директна доставка са добре дошли.

За търговия на едро, ние ще предложим dicount, ако се свържете с нас преди да се плати.

За доставка dropp ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и не ще оставим никаква информация за нас, както трябва.

Ако ви харесват нашите продукти, моля, следвайте нашия магазин.

Ако имате някакви проблеми, моля,оставете ни съобщение, ние ще отговорим на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.

Етикети: die, h умира, метални печати ch, мъжете метални печати, умират мъжете, комплект печати и печати, сърцето дървени умират, метални режещи удари сърце rose, големи хартиени плашки вырезывания, нарежете щампа метал

Тип 3 Марка за Scrapbooking
Използвайте за Направи си САМ Албум За Изрезки Албум Хартиена Картичка
тип1 Шаблони за рязане на Печата
Тип 4 плашки за рязане на метал
Материал Метал стомана
Произход CN(Origin)
Цвят сребро
Тип 2 Режещи удари Албум За Албуми
Вид модел Нерегулярная фигура, Сърце

Напишете отзив

Плашки За Рязане на Горещ Балон Сърце Метал И Печати на Шаблон За

Плашки За Рязане на Горещ Балон Сърце Метал И Печати на Шаблон За " направи си САМ Scrapbooking Фотоалбум Полагане на Хартиена Карта 6,5*10 см

6,5*10 см балон сърце за Рязане на Метал Щанци и Щампи Шаблони за DIY Scrapbooking Фотоалбум Полагане на Хартиена Карта Тип:Метални Режещи удари Stencil2.56 Състояние: 100% Нов Бренд3.83 Материал:

Свързани продукти