Перли Булчинска Рокля 2021 Флорални Апликации На Дантела Сватбени Рокли Vestido De Noiva Плюс Размер На Мюсюлманския Дубай Арабски Сватбени Рокли

Нов

374.39лв.

/ 764.06лв.

В наличност

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод

Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински и модни рокли вече около 10 години.Ние можем да произвеждаме по поръчка широка гама от рокли, включително фасоны.

Нашата функция фабрика:

1.Отлично качество-превъзходна материя, посветена на умения, точно измерване и цялостна система за контрол на качеството.

2.Конкурентни цени-- повече количества, по-големи отстъпки.

3.Бърза доставка-доставка в рамките на 10-15 дни след пускането на поръчката.

4.Високо качество-Изберете тъкан в съответствие с различни рокли .

Можем също така да направите поръчка, да представят рокля, ако искате да ни изпратите снимки, продажба на едро и топло е добре дошъл, моля, не се колебайте да се свържете с мен за повече подробности:)

Вид напомняне: по Поръчка е предназначена само за една част на роклята.Той няма да бъде съпроводено с никакви аксесоари,като например шапка,тюлевые ръкавици,було,Долни поли,Якета/Шал/маски и т.н., Ако поща в БРАЗИЛИЯ, моля, уведомете ни приемник CPF в полето за съобщения, без него ние не можем да изпратите рокля, благодаря ви за вашето разбиране.

Препоръчана поддръжка Ако искате да поръчате потребителски размер,моля попълнете формата по-долу и ни предлагат, когато правите поръчка.Благодарим ви! 1. Бюст: См/ 2 Инча. Талия: См/ 3 Инча. Бедрата: См/ 4 Инча. Кухината На Пода С Ток: См/ 5 Инча. Естествена Височина: См/ 6 Инча. Рокля цвят( Моля, изберете Цвят номер от нашата цветова диаграма): Цвят номер #7.Дата на износване: 8. Друго изискване:

Забележка : Моля, имайте в предвид, че снимката може леко да се различават от действителния елемент от гледна точка на цвят се дължи на осветление по време на снимки, на езика или на цветовата температура и т.н.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които виждате.

За нас

Добре дошли в Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Ltd.Ние сме фабричным пряк магазин Energybg.eu , специализирана по Сватби и Събития, Облекло, Обувки и Аксесоарите и други широко разпространени модни стоки.

Като една от водещите компании-дизайнери рокли и сватбени рокли, в Китай, ние имаме нашите собствени професионални дизайнери и са се развили повече от 90% от продуктите, изброени в нашия магазин.Ние имаме нашите собствени професионални фотографи и модели, и ние настояваме за това, за да предложи 100% реални снимки на продукта.

Ние винаги се стремим да предоставим на клиентите си висококачествени продукти на конкурентни цени.Повечето от нашите продукти са ръчно изработени със строг процес на проверка за качество.Също така сме много силни в индивидуалните рокли и сватбени рокли.

Етикети: рокля русалка, традиционната сватбена рокля за мюсюлманин, скромно сватбена рокля за мюсюлманин, сватбена рокля русалка, рокля сря, официална рокля, сватбена рокля мюсюлманската горещо, мюсюлманската сватбена рокля с пайети, облечи булката русалка, сватбена рокля от органза мюсюлмански

Стил Ръкави Редовен
Произход CN(Origin)
тип рокли Вечерна рокля, вечерна рокля, клуб рокля, выпускное рокля, един коктейл рокля
Силует А-ЛИНИЯ
Елемент на модата Лукс
Деколтето V-образно деколте, v образно деколте
Влак Влак Помете/ Четки
Талия Натурални
търговска марка Lowime
Тип елемент Сватбени Рокли
Украса Апликация, Beading, Дантела, Перли
Дължина ръкав(см) Пълен
Плат, Булчински Рокли Дантела
Цвят Изберете как искате, от цветовата диаграма
Дължина Sweep Train
Доставка Fast delivery within 10-15 days
Вграден сутиен ДА
Дължина На Роклята Дължина на пода
Реални Снимки No
Място на произход Суджоу, Дзянсу, китай(континентален)
Обичай Размер Е на разположение, без допълнително заплащане
Подплата/Материал Рокли Отличен плат с отлично качество с вграден бюстгальтером
За Бременни Жени No
Задната част на конструкцията светкавица
номер на модела MZ03191717

Напишете отзив

Перли Булчинска Рокля 2021 Флорални Апликации На Дантела Сватбени Рокли Vestido De Noiva Плюс Размер На Мюсюлманския Дубай Арабски Сватбени Рокли

Перли Булчинска Рокля 2021 Флорални Апликации На Дантела Сватбени Рокли Vestido De Noiva Плюс Размер На Мюсюлманския Дубай Арабски Сватбени Рокли

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински

Свързани продукти