Домашен Градина Напояване Контролер Дигитален Вода, Напоителна Система За Напояване Напояване Таймер Контролер На Система За Трайно

Нов

19.03лв.

/ 25.37лв.

В наличност

Програмируем Градински Поливане Кран Таймер Контролер За Устройство На Открито На Тревата Батерии Цифров Вода, Напоителна Система Напоителна

Спецификация:

Цвят: Син/Зелен

Размер: 16,7*12,3 см/6,57*4,84 инча

Материал: ABS

Съвет: 2 батерии AA (не включва батерията)

Описание:

1. M: Ръчно бутон: натиснете и задръжте бутона M, за да влезете в ръчен режим, без това да повлияе на конфигурирането на програмата време.

2. +/-: Бутон увеличаване или намаляване на времето: натиснете и задръжте, за да увеличите или намалите времето.

3. АВТОМОБИЛ: След приключване на всички настройки отново натиснете AUTO.В това време на дисплея показва, че текущото време и времето до следващото поливане туптят взаимно.

4. НАСТРОИТЕ ЧАСОВНИКА: След като изберете тази опция, можете да настроите текущото определено време, чрез натискане на бутоните+/ -.Можете да натиснете и задържите знак+/ - автоматично да добавите и изважда.

5. ВРЕМЕ е да ЗАПОЧНЕТЕ: Натиснете този бутон веднъж, за да влезете в режим време, за да започне поливане, можете да се изработи необходимото време, дълго натискане на знака+/ -.

6. ИЗКЛЮЧЕНО: Изключете бутона на таймера, натиснете един път, за да изключите таймера cryo.

7. КОЛКО ДЪЛГО: Натиснете този бутон, за да влезете в режим на настройка на времето за поливане.Можете да проектира необходимото време, дълго натискане на знака+/ -.Диапазон от време на време може да се измери само в минути, като 1-300 минути.

8. КОЛКО ЧЕСТО: Натиснете този бутон, за да влезете в режим време на интервала на поливане, което може да се инсталира на всеки 1-7 дни, с интервал от 6 часа или 12 часа.

9. НУЛИРАНЕ: Натиснете този бутон веднъж, за да хвърли колата и да изчисти всички настройки на програмата.

Забележка:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 X Таймер За Поливане

Етикети: xs калъф за телефон кабел мики

номер на модела Таймер за поливане
Материал Пластмаса
Произход CN(Origin)
Напоителна Система Поливането на градината
Таймер за поливане Таймер кран
Тип таймер Ac Pro

Напишете отзив

Домашен Градина Напояване Контролер Дигитален Вода, Напоителна Система За Напояване Напояване Таймер Контролер На Система За Трайно

Домашен Градина Напояване Контролер Дигитален Вода, Напоителна Система За Напояване Напояване Таймер Контролер На Система За Трайно

Програмируем Градински Поливане Кран Таймер Контролер За Устройство На Открито На Тревата Батерии Цифров Вода, Напоителна Система Напоителна Спецификация: Цвят:

Свързани продукти