IHUES Колиета Невидима Риба Линия Кристално Колие Окачване на Врата Циркон Жени Ключицата Верига Дама Feminino Яка

Нов

2.85лв.

/ 4.75лв.

В наличност

Дължина на веригата: Около 37+7 см

Цвят: Покажи на снимката

Опаковка: Торба OPP

Стил: модерен

1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO/FPO)

2.Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние изпращаме стоки е само за подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката Трябва да Съвпада С вашия адрес за доставка.

4.От настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета.Тези изображения са предназначени само за справка ur.

5.Услугата Транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивни и празнични дни,транзитно време може да варира,особено в празничен сезон.

6.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане,моля,свържете се с нас,ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор, нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.

1.Имате 7 дни,за да се свържете с нас,и 30 дни,за да го върне от датата на получаването му, ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна, няма изключване цената на доставката носи както на купувача, така и продавача по два пъти.

2.Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка,и вие трябва да ни даде номер за проследяване,доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#.

3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари,след което купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu,ИЛИ можете да изберете замени.

4.Ние ще носи цялата стойност на доставката, ако стоката не е обявено.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрален или отрицателен отговор feedback.така че ние можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: яка жена, огърлица яка, бананова риба, колор кристално колие, верижна куче, нашийник за куче, яка невидим, аниме колиета, рокля-колиета, верижна линия

Добре или Модерен Модни модели
Произход CN(Origin)
търговска марка iHues
Тип на метали Цинк сплав
Тип елемент Колиета и гердани
Материал Crystal
Пол Жени
Форма\модел Геометрични
Моторен Тип Веревочная верига
Тип колиета Колие-Chokers
Стил МОДЕРЕН

Напишете отзив

IHUES Колиета Невидима Риба Линия Кристално Колие Окачване на Врата Циркон Жени Ключицата Верига Дама Feminino Яка

IHUES Колиета Невидима Риба Линия Кристално Колие Окачване на Врата Циркон Жени Ключицата Верига Дама Feminino Яка

Дължина на веригата: Около 37+7 см Цвят: Покажи на снимката Опаковка: Торба OPP Стил: модерен 1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO/FPO) 2.Поръчки

Свързани продукти