GLSEEVO Натурален Овалния Барокова Перла с Висулка, Обеци Капка Син Апатит Камък Подаръци Женски Аксесоари Пънк Модни Бижута GE0923C

Нов

15.81лв.

/ 24.32лв.

В наличност

Един

Всички снимки на нашите продукти са направени в натура.

2

Всички наши продукти са снабдени с лична карта бижута, за да се гарантира, че всеки продукт е най-истински, ние не правим фалшиви.

3

Всички наши продукти са ударопрочная опаковане, опаковане на продукти е безопасно.

4

Всички наши продукти се доставят с помощта на стандарти по-високи логистиката, така че можете да се насладите по-бързо, отколкото в други предприятия получават нашите продукти.

5

Всички наши изделия са ръчно изработени, камъни-естествен камък, сребро-сребро 925 проба.

6

Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти и услуги, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да ги разреши за първи път.

Ние представяме най-добрите продукти и най-доброто обслужване за всички.

Вдъхновение ГЛСЕЕВО идва от природата, черпается от природата, в преследване на изключителна красота, производствения процес продължава повече от 20 години, и всичко завършва с ръчно, като продукт, в най-кратки срокове който е над 10 часа, чак до 2-3 дни.

GLSEEVO е млада марка естествени бижута entry lux designer, подчертава женската индивидуалност-красота, увереност, елегантност, независимост, смелост и свобода-това е нашето желание.

GLSEEVO обединява дизайнерски душове, изходящи от природата и живота, с крал модни фактори-това, модерен минимализъм, интерес, страст, сексуалност и т.н., създавайки за вас серия от иновативни и впечатляващи бижута.

GLSSSVO предлага забележително качество на натурални бижута с голяма жизнена сила, като сребро 925 проба, K-злато, естествен полукраун и естествена перла материал като основен материал занаятчия в ръководството за работа.

Краен стремеж GLSEEVO към съвършенство ви кара да изпитате гордост и удовлетворение, когато носите нашите декорации.

1.За качеството на

Има проблем с качеството в рамките на 7 дни, GLSEEVO поема отговорност за повторно пращане или пълно връщане на парите на купувача.

2.За изпращане

Ако бижута ще бъдат изгубени или клиентът не получи в рамките на гаранционния срок на доставка, GLSEEVO ги изпрати повторно или напълно ще върне на клиента.

3.За камък

Тъй като е от естествен камък е уникален, цвят също малко се отклонява, това не е проблем за качество.

4.Ако Някакви Проблеми

Ако имате някакви проблеми или нужди, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете спор.

1

Не поставяйте заедно с грим: перли, ако си петно козметика, ще бъде отслабена яркост.

2

Не може да носи перлени бижута за пране на дрехи, къпане: перли се страхува от киселинни вещества, не можеш да докоснеш препарат за почистване на средства.

3

Далеч от химически газове и замърсители на околната среда: Например: всички бижута избягват сяра, страшни инсектициди, други спрейове.

4

Не може да носи перлени бижута, сухи, груби, например: пот, която съдържа мастни киселини, урея и други перлени ерозия.

Етикети: камък цирконий, сватбена украса, верига с перли, бяло-сините обици капка, жените в костюми на боливуд, малко барок, обеци с принтом от камък, индийски бижута, етнически състав, синя рокля жени

Форма\модел Топка
Тип на метали Мед
Перлата на натурална пресноводная перла
търговска марка ГЛСЕЕВО
Стил Етнически
Пол Жени
Рум-магазин Търговия На Едро / Drop Доставка
Позлатени 14К Златно покритие
Екологичен стандарт Не съдържа никел / олово / кадмий
Тип обеци Обеци-Капки
Добре или Модерен Модни модели
Подходящ случай Сватба / рожден Ден / Годеж / Парти
Тип елемент Обеци
Подарък за Момичета / Приятелка / Дамски / Майка / Приятелка / Дъщеря / Съпруга
номер на модела GE0923C
Материал Перлата на
Калин Тип Сладководни перли

Напишете отзив

GLSEEVO Натурален Овалния Барокова Перла с Висулка, Обеци Капка Син Апатит Камък Подаръци Женски Аксесоари Пънк Модни Бижута GE0923C

GLSEEVO Натурален Овалния Барокова Перла с Висулка, Обеци Капка Син Апатит Камък Подаръци Женски Аксесоари Пънк Модни Бижута GE0923C

Един Всички снимки на нашите продукти са направени в натура. 2 Всички наши продукти са снабдени с лична карта бижута, за да се гарантира, че всеки продукт е най-истински,

Свързани продукти