Хладилник Кутия За Съхранение на Продукти, Kitchenware Организатор Прясна Скоростна Кнедли Зеленчукова Притежателя Яйца Штабелируемая Микровълнова Печка за съхранение

Нов

9.18лв.

/ 15.30лв.

В наличност

Характеристика:

1. Тези удобни штабелируемые контейнери могат лесно да организирате хладилника на кухнята, за съхранение на хранителни продукти за съхранение на плодове, зеленчуци, месо и т.н. Благодарение на предварителни мерки в хладилника предотвращаются различни миризми.

2. Контейнер за съхранение на хранителни продукти, произведен от прозрачен и трайни хранителен материал PP, който е лесен за почистване.Прозрачна основа позволява ясно да се види стоката.

3. Идеален размер за повечето хладилници, фризери, шкафове и чекмеджета.

4. Използвайте тези штабелируемые контейнери, за по-лесно организиране на хладилни кухненски помещения за съхранение на хранителни продукти за съхранение на плодове, зеленчуци, месо и т.н.

Спецификация:

Материал: PP

Размерът на един слой: около 31.5 * 23 * 4.3 см

включва:

1 х хранителната контейнер

Забележка:1. Поради различни монитори и светлинни ефекти реалните цветове може да се различават леко от картинката

2.Тази цена е цената на един слой, ефект, показан на фигура, може да бъде наложена

Ако имате нужда от няколко слоя, моля, купете си няколко, благодаря за разбирането

Хладилник, Кутия За Съхранение на Продукти, Kitchenware ,Органайзер, Свеж ,Кутия ,Кнедли ,Зеленчуци, Държач За Яйца, Штабелируемый ,Микровълнова фурна, 1).Ние ще изпратим в рамките на 3-5 работни дни (в зависимост от вашия броя на поръчката) след получаване на вашата компенсация.

2).ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да варира, особено в празнични дни.

3).време за доставка:

A).Завърши в рамките на 4-10 работни дни UPS / Fedex

B). 6-15 работни дни обезпечени EMS

C).В 20-40 работни дни въздушна поща стълб на Кита, на руския държавата обикновено се нуждаят от повече дни.

d).Ние ще ви според вашето местоположение и метод на доставка сте избрали, и ще получите проследяване номер в рамките на 1-3 дни след доставка.

E).Ние не носим отговорност за каквито и да е инциденти, забавяне или други проблеми, които са отговорност на транспортната услуга.

Тъй като ръчно измерване може да доведе до отклонение размери (положителни и отрицателни вибрации 1-2 см), Разликата в цвета, причинени от фактори, като дисплей, време, осветление и т.н. Изображението ще имат различни цветове на различни дисплеях, но само незначителни различия не ще, моля, да разберат, че продуктът е засегната.

Уважаеми клиенти, ако не сте доволни от нашия продукт и обслужване, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, тогава ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.Това е много важно за нас и благодарим за вашето разбиране.

Благодаря ви, че дойдохте и добър ден.

Етикети: xr pro фарватера дърво

номер на модела Кутия за съхранение на хладилника
Сваляне 100 кг
Обемът на 12Л
Пластмасов Вид PP
Функция Организатор
Тип Хладилник Кутия За Съхранение На Хранителни Продукти
Брой решетки 1
Спецификация 21*14*8cm
Произход CN(Origin)
Воспользуйся Храна
Техника Гланц
Форма Правоъгълник
Характеристика Опазване на околната среда, Съхраняват, кухненски принадлежности
Характеристика на хранителния контейнер Запазването На Свежестта
САЩ държач за яйца
Материал Пластмаса, СТР.
Продукт Друго
Стил Модерен

Напишете отзив

Хладилник Кутия За Съхранение на Продукти, Kitchenware Организатор Прясна Скоростна Кнедли Зеленчукова Притежателя Яйца Штабелируемая Микровълнова Печка за съхранение

Хладилник Кутия За Съхранение на Продукти, Kitchenware Организатор Прясна Скоростна Кнедли Зеленчукова Притежателя Яйца Штабелируемая Микровълнова Печка за съхранение

Характеристика: 1. Тези удобни штабелируемые контейнери могат лесно да организирате хладилника на кухнята, за съхранение на хранителни продукти за съхранение на плодове,

Свързани продукти