Дебра GO-PROII Преносим кабел за зареждане Безжичен Микрофон Lavalier 100 М Обхват За DSLR - Камери Интервю, Реч,видео запис.

Нов

108.20лв.

/ 117.61лв.

В наличност

Дебра Audio GO-PROII

GO-PROII-това е сверхкомпактная безжичен микрофон система, която притежава многофункционален и невероятно компактен форм-фактор.Предавателя е с вградена цялостна универсална емкостную капсула, която може да се използва като микрофон или камера в клипа, а също и по-ясен звук за приемник на камерата чрез цифров пренос на 2.4 Ghz приемник на камерата.Това е идеалното безжична микрофонное решение за създателите на съдържание по всички дисциплини: режисьори, водещи към камерата, газетчиков, влоггеров и много други.

Основни характеристики:

Предавателят работи като битумен микрофон или колан пакет за петличного микрофон/слушалки.

Сверхкомпактный форм-фактор на предавател и приемник тежат нищожни 31 грама всяка.

Цифров безжичен пренос на данни за D серията с честота 2,4 Ghz и криптиране, предоставя кристално чист звук при всякакви условия и отлично работи в тесни среди Wi-Fi и Bluetooth (търговски центрове, конферентни зали, хотели и т.н.).

В среда с малки смущения на сигнала и липсата на бариери Обхват на действие до 100 m (пряка видимост), оптимизирана за работа на малки разстояния в интензивно радиочестотни среди.

Вградени акумулаторни батерии, които работят до 7 часа, презареждат чрез USB-C.

Супер лесен за използване – предавателя и приемника автоматично се свързват по-малко от три секунди.

3-степенна изходна панел (0 db, -12 db и-24 db) и режим на пестене на батерията.

Използвайте до осем системи на едно място.

----------------------

1.Малък Пакет.Голям Резултат

Аудио система Дебра Audio GOPRO - това е въплъщение на "малкия безжичен микрофон'.И на предавателя (TX) и приемника (RX) тежи само 31 грама всяка.TX може да се използва като неоткриваеми клипового микрофон или като най-малкия в света джоба петличного микрофон серия D за производство на филми, представяне на камерата или на сцената ,видеоблогинга, ютубинга, живо и много други.

2.Професионален Звук.Лесен за използване

Аудио система Дебра Audio GOPRO Автоматично се свързва и се предава чрез цифров пренос на серия D с честота 2,4 Ghz в продължение на три секунди , която е оптимизирана за работа върху по-къси разстояния, в гъстите на радиочестотите и Wi-Fi среди, но също така осигурява впечатляваща разстояние на пряка видимост до 100 метра.Има 3-степенна корекция на печалба, която да позволява точно да се адаптира вашия изходен сигнал към вашата камера или записывающему устройство, както и удобен режим за пестене на батерията.Вградени литиево-йонни батерии да служат до 7 часа и презареждат чрез USB-C.

3.All-In-One Run 'n' Gun

TX снабден с вграден всенаправленным конденсаторным микрофон, който осигурява излъчване на звука, за да може да се използва с всякакъв петличным микрофон 3.5-мм вход TRS.RX е многофункционална задна скоба, която може да закачите на дрехите или ремнях камера, а също и надеждно набута в студена сапата камера .Сверхкомпактный, ultralight и е изключително гъвкав.

Етикети: 10 огледално-рефлексни фотоапарати, hifi микрофон usb, мониторинг на звукозаписно студио, качи видеомикро, импровизиран микрофон на предното стъкло, 32 gb micro sd карта, микрофон, група микрофон, hyperx quadcast, видео наблюдение

Воспользуйся Домашно Студио
Пакет ДА
номер на модела GO-PROII
Произход CN(Origin)
Стил Висящи Микрофони
Тип набиране Комплекти предаватели
Полярната модели Кардиоида
Информационни материали Безжичен
Документ Няма
търговска марка Дебра
Конвертор Кондензаторен микрофон

Напишете отзив

Дебра GO-PROII Преносим кабел за зареждане Безжичен Микрофон Lavalier 100 М Обхват За DSLR - Камери Интервю, Реч,видео запис.

Дебра GO-PROII Преносим кабел за зареждане Безжичен Микрофон Lavalier 100 М Обхват За DSLR - Камери Интервю, Реч,видео запис.

Дебра Audio GO-PROII GO-PROII-това е сверхкомпактная безжичен микрофон система, която притежава многофункционален и невероятно компактен форм-фактор.Предавателя е с вградена цялостна

Свързани продукти