Високотехнологичните Детайли Кука с 3Л Liftarm Дебели Тухли MOC Механично Захващане на Ръката Нокът Съвместимост 42006-1 42042-1 Губим Играчки Аксесоари

Нов

6.67лв.

В наличност

Материал:Екологично чист ABS-пластмаса.

Състояние: като на снимката-шоу

Цвят: като на снимката-шоу

Възрастова> 6 години

Опаковка: Торба PP с балон сигурна опаковка, Без оригинална кутия .

Опаковка в пакет: 1 бр.

Без оригиналния цвят на кутията, ние ще използваме пузырчатый чанта, за да е добре да си събера багажа и е добре да се защити.Плезай не се тревожи!

Можете да се свържете с нас, ние ще ви изпратим инструкции за монтаж(PDF-книга)..Ако имате някакви въпроси или специални заявка,моля, свържете се с нас.

[бележки за купувачите]

1. Всички продавани продукти са строго проверени и са опаковани магазин.Когато купувачът расписывается за стоки, моля, задължително отворете кутията за разглеждане, проверка на количеството на стоките и проверете дали стоката е в добро състояние.Ако имате някакви въпроси, ние не носим отговорност за такива.

2. В процеса на доставка на услуги понякога доставка забави заради някои извънредни ситуации, като например метеорологичните и пътни условия.Магазин обещава да помогне на купувача своевременно се свързват и координират действията и да ви доставят стоки в най-кратки срокове.Ако имате чувство на недоволство към куриера, да се оплаче в местната експрес-компания, надявам се, че купувачът може да различи лицето, отговорно, благодаря.

3. Събрани играчки от градивните блокове представляват ръчно сортиране и запечатване на торбички, а понякога има липса на части.Магазин може безплатно да компенсира липсващите части, когато купувачите отново да купуват този продукт.

4. Този вид строителни блокове, опаковани в обикновени картонени кутии, причиненото експресна доставка и внимателно опакован от нашия магазин.Все още е трудно да се гарантира, че отделните опаковки, кутии ще экструдированы и износени, но подробности за продукта вътре кутии за опаковане не бъдат повредени.

5. Снимки на всички артикули в нашия магазин, трябва да отговарят на истински снимки, доколкото това е възможно, но отклонение на ъгъла на наклона или слънчева светлина могат да доведат до известна разликата на цветовете по време на снимане.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да се изясни ситуацията, преди да купите.

6 Препоръчва се за деца до 5 години се играе с крупнозернистыми градивните елементи, защото мелкозернистые част е лесно да се яде по погрешка и може да бъде запълнена само с родителите си.

Етикети: филтър миксер за баня, блок pokemon, lego moc, lego техника оръжие, физически играчка, lego техника мак anthem, блок техника, moc строителни блокове кръг, лъч lego техника, блок

Пол Унисекс
Произход CN(Origin)
Баркод No
търговска марка лижи
Размер на блока Малък блок (Съвместим с Лего)
Материал Пластмаса
Препоръчителна Възраст 7-12y, 12+y, 18+
Тип Съвместимост с лего техника
Пластмасов Вид КОРЕМНА ПРЕСА

Напишете отзив

Високотехнологичните Детайли Кука с 3Л Liftarm Дебели Тухли MOC Механично Захващане на Ръката Нокът Съвместимост 42006-1 42042-1 Губим Играчки Аксесоари

Високотехнологичните Детайли Кука с 3Л Liftarm Дебели Тухли MOC Механично Захващане на Ръката Нокът Съвместимост 42006-1 42042-1 Губим Играчки Аксесоари

Материал:Екологично чист ABS-пластмаса. Състояние: като на снимката-шоу Цвят: като на снимката-шоу Възрастова> 6 години Опаковка: Торба PP с балон сигурна опаковка,

Свързани продукти