10/30/50шт Леонардо Ди Каприо филмова Звезда Актьор Графити Етикети Скейтборд Хладилник Китара Лаптоп САМ Водоустойчив Стикер Стикери

Нов

1.47лв.

/ 2.00лв.

В наличност

Характеристики и спецификации:

Състояние: 100% чисто нов и високо качество

В пакета е включено:Натъпкан в една торба OPP

Забележка:

*Моля, оставете 1 см грешка се дължи на ръчно измерване

(Моля, обърнете внимание: ако сте закупуване на повече от 1 пакет , има всички дубликати!!!)

Доставка

A. Ние обикновено ще изпратим в рамките на три работни дни след получаване на вашето плащане.Ние обикновено кораб на въздушна поща Стълб на Кит.Ако желаете друг експрес, като: YANWEN ,EUB, DHL, EMS и т.н., моля свържете се с нас, преди да чакам.

YANWEN Доставка от време е около 35-60 дни ;EUB-около 15-35 дни, DHL и EMS-около 7 -15 дни

Б. Ние предлагаме изработка на поръчката, но MOQ 500packs.Ако ви е необходимо, моля, пишете ни съобщение, за да ни размери и стилове, които вие искате, ние ще изпратим стоката на вашите данни, или ние ще изпратим на случаен принцип.

C. Моля изпратете пълен точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.Смесени цветове и модели са добре дошли в нашия магазин.Ние ще направим комбинирана доставка за вас.

D. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

Рекламации и връщане на парите

A. Купувачът трябва да предложи доказателства в подкрепа на проблема в детайли.

Б. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Купувачът е отговорен за цялата по-нататъшна разходите за доставка.

C. Купувач трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

За Feedfack

A. Вашето удовлетворение е нашата цел!Дава негативна или неутрална обратна връзка-това е много сериозно отношение, и ние ще се погрижим за това да решите проблема си, преди да оставят негативна обратна връзка.Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки и да се насладите на нашите услуги.Ние с нетърпение очакваме вашите ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ.

Б. Ако прикрепени снимките на продуктите, когато напускате ни положителна оценка, вие ще спечелите безплатен красив подарък от следващата си поръчка!МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Защото пакет издаден от Китай, времето за транспортиране ще бъде дълго.Ето защо за по-добър опит за пазаруване ви препоръчваме да изберете най-добрият метод за логистика и плащат някои такси.

1.Ние ви препоръчваме да поръчате повече от 9 долара.След това ще можете да проследите пратката и да я получи по-бързо.В противен случай ние ще изпратим обичайните малък пакет China Post Plus,който не може да бъде отслежен, не е безопасно и да получи продукти в продължение на дълго време.

Етикети: направи си сам китара комплект, стена stiker, естетичен калъф за телефон iphone 7 plus, за стикери за лаптоп, стикер за стена, лаптоп за игри, на борда на скейт, автомобилна метален стикер, помощ mass effect, груб етикети етикети

Тегло 0.035KG
Ширина 3-9CM
Гаранция N/A
Документ CE
Дължина 3-9CM
Височина 0,035 СМ
Произход CN(Origin)
Диаметър на 3-9СМ
Характеристики N/A
номер на модела TS-2294-8
Препоръчителна Възраст 25-36м, 4-6y, 7-12y, 12+y

Напишете отзив

10/30/50шт Леонардо Ди Каприо филмова Звезда Актьор Графити Етикети Скейтборд Хладилник Китара Лаптоп САМ Водоустойчив Стикер Стикери

10/30/50шт Леонардо Ди Каприо филмова Звезда Актьор Графити Етикети Скейтборд Хладилник Китара Лаптоп САМ Водоустойчив Стикер Стикери

Характеристики и спецификации: Състояние: 100% чисто нов и високо качество В пакета е включено:Натъпкан в една торба OPP Забележка: *Моля, оставете 1 см грешка

Свързани продукти