Fanweimei Sweep Влак Сватба Рокли Scoop Neck Дантела С Дълъг Ръкав Boho Сватбена Рокля Арабски Сватбени Рокли vestido новия

Нов

166.82лв.

В наличност

За цвят и като

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, разликата в цвета се избегне невъзможно, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас преди да направите поръчка.Благодарим ви.

В основата на всички снимки стил са взети от Интернет.Ние не можем да гарантираме, че те могат да бъдат на 100% еднакви (с изключение на елементи с образци на снимките), но ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се подобри прилика.А също и цената е право пропорционална на качеството, така че ние се надяваме, че можете да бъдете доволни от качеството, основаващи се на цени.

Изображение

100% РЕАЛНИ СНИМКИ.

Клиентът трябва да прочете на първо място:

1.Ние (FANWEIMEI) сме една фабрика в град Суджоу Китай, ние можем да се обработват за производство и доставка на много по-бързо.За стандартен размер, обикновено се изисква 3-10дней.За извършената поръчка нужди на 10-15days.

2.Ние правим много РЕАЛНИ СНИМКИ за повечето от нашите модели и ще продължи да актуализира и РЕАЛНИ СНИМКИ на страниците,които ще ви накарат да вярваме, че ТОВА, което ВИЖДАТЕ, Е ТОВА, КОЕТО ПОЛУЧАВАТЕ.

3.Избор на размер-това е най-важното.Моля, уверете се, че всичко е в строго съответствие с нашата таблица с размери, особено за моделите с цип на гърба на роклята си.

Ако имате нужда от сшитое на поръчка рокля, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим необходимите данни за измерване, както и инструкциите за измерване.

4.Ако имате нужда от тази рокля е много спешно, моля не избирайте Energybg.eu standard доставка или всеки друг безплатен начин за доставка, която тези скоростта на доставка бавно ,ние ви предлагаме да се свържете с нас за датата на използването на рокли, ще ви го кажем, ако вие можете да изберете други бързи методи за доставка.

ДОБЪР ВИ ДЕН!

За нас

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ

Ние откажем от връщане на парите, ако не помогнете за митническо посредничество.Затова, моля, прочетете внимателно декларацията за ОФОРМЯНЕ, дадена по-долу.Благодарим ви.

!!!За подгонянного размер, ние не ще вземем на връщане.

1.Имате 5 дни, за да реши, подходящи ли са за вас стоки, след като сте ги получили.

2.Вие можете да върнете или обменят всички неношеные,немити,нормалните,здрави елементи в оригиналната опаковка, включително номер на вашата поръчка.

3.Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача.

4.In за да решите проблема си възможно най-скоро,моля, първо се свържете с нас и да ни уведомите вашия обратната сезон.

5.След като сме получили вашата возвращаемую информация за помещение и номер за проследяване, ние ще възстановим парите си по вашата сметка в рамките на 3-10 работни дни.

6.Ние много съжаляваме за това, ако сте получили продукт, който всъщност не е това, което поръчвате, или не толкова, как да се показват снимки или описание на уеб страници.

Етикети: тенекеджия рокли, сватбен ден бохо, demino дантелено рокля, рокля сря, макси, Сря, рокля за лятото, сватбена рокля бохо, старинните арабски сватбени рокли, богемное рокля

Произход CN(Origin)
Плат, Булчински Рокли Шифон
Място на произход Китай
За Бременни Жени No
Талия Натурални
Елемент на модата прост
Дължина ръкав(см) Пълен
номер на модела 9492
Деколтето Лъжичка
Тип елемент Сватбени Рокли
Влак Влак Помете/ Четки
Украса Дантела
Стил Ръкави Редовен
търговска марка ЯШАНГ
Вграден сутиен ДА
Задната част на конструкцията светкавица
Дължина На Роклята Дължина на пода
Силует А-ЛИНИЯ
Реални Снимки ДА

Напишете отзив

Fanweimei Sweep Влак Сватба Рокли Scoop Neck Дантела С Дълъг Ръкав Boho Сватбена Рокля Арабски Сватбени Рокли vestido новия

Fanweimei Sweep Влак Сватба Рокли Scoop Neck Дантела С Дълъг Ръкав Boho Сватбена Рокля Арабски Сватбени Рокли vestido новия

За цвят и като Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, разликата в цвета се избегне невъзможно, така че ние

Свързани продукти