Becharm Мъжки Боксови Гащи, Къси Панталони Сини Мъжки Гащи Комплект Найлон Гей Секси Бельо Дълги Спортни Мъжки Боксерки Облекло Свободни Големи Горещи

Нов

8.67лв.

/ 17.35лв.

В наличност

Смогите на едро, превозва от името и персонализирани продукти

Сравнение на размерите

S= Руския размер 46,= европейски размер S

M= Руския размер 48,= европейски размер M

L= Руския размер на 50,= европейски размер L

XL= Руския размер на 52,= европейски размер XL

XXL= Русия размер 54,= Европейски размер XXL

Топлината Съвети:

1. Тази таблица с размери е предназначена само за ваша информация.Моля, позволете 1-3 см грешки за ръчно измерване.

2. Не сте сигурни за вашия размер?Не се притеснявайте, просто да споделите с нас вашите ръст, тегло, и ние порекомендуем ви подходящи размери.

3. Ние оценяваме, че ако биха могли да си позволят една малка разлика в цвят, тъй като от различни компютри може да показва различни цветове.

Моля, не забравяйте да прочетете таблица с размери, преди да закупят или се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, за да се избегнат ненужни проблеми, благодаря ви за вашето разбиране.Насладете се на пазаруването!

За транспортиране на:

Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 работни дни, след получаване на плащането.Ние ще изпратим на вашия ляв адрес, моля, направете го, уверете се, че вашият адрес е правилен.Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

Стоки ще бъдат изпратени в Китай Пост въздушна поща; Обикновено това отнема около 15-60 дни в САЩ, Европа и други места по света.Някои страни може да се стигне в рамките на 10 дни.Ако искате да изберете своя собствена линия на доставка, моля, свържете се с нас.

За връщане:

Всички наши стоки са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.Ние сме 100% Гаранция за удовлетворение на всички наши клиенти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да попитате в нашия екип за обслужване на клиенти в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Ние ще ви дадем едно безплатно да изпращат или да върне парите си.Обслужването на клиентите е много важно за нас.

За обратна връзка:

Ако сте доволни от нашите услуги и производство, ние очакваме положителна обратна връзка и 5 звезди на подробна оценка на продавача, ние ще направим същото и за вас.

Ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас по всяко време, преди да напусне другата обратна връзка ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.

Надяваме се, че ще ви хареса да купуват стоки в магазина ми се, и ние можем да си сътрудничат помежду си, скъпи приятелю!

Топли Съвети:

Ако искате да купите на едро, моля свържете с нас, и ние можем да ви дадем по-добра цена и доставка.

Моля да дадете подробна информация, като е заложено на нас, опитвайки се да се обърнат, като пощенски код, домашен телефон и номера на мобилни телефони.

Тъй като разликата между различните монитори, изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.ние гарантираме, че същия стил, както е показано на снимките.

Етикети: xs case готвене

Секси внушающий No
Слипове и Боксерки Боксови шорти
Материал Найлон, Ликра
Произход CN(Origin)
Вид модел С щампи
Пол МЪЖ
номер на модела P2
Непристойная Снимка No
Характеристики U-образен дизайн на чантата
търговска марка BeCharm
Текстура Лек, Воздухопроницаемый
Цвят Камуфлаж, Монохромен
плат 85% найлон, 15% ликра

Напишете отзив

Becharm Мъжки Боксови Гащи, Къси Панталони Сини Мъжки Гащи Комплект Найлон Гей Секси Бельо Дълги Спортни Мъжки Боксерки Облекло Свободни Големи Горещи

Becharm Мъжки Боксови Гащи, Къси Панталони Сини Мъжки Гащи Комплект Найлон Гей Секси Бельо Дълги Спортни Мъжки Боксерки Облекло Свободни Големи Горещи

Смогите на едро, превозва от името и персонализирани продукти Сравнение на размерите S= Руския размер 46,= европейски размер S M= Руския размер 48,= европейски размер

Свързани продукти