Купчина От Книги Висулка Родословни Спад На Огърлица За Жени Училище Ретро Библиотека Многоцветни Книга Любовник Спад Колие Бижута

Нов

2.95лв.

/ 4.15лв.

В наличност

Размери на продукта: Дължина на веригата 45 см

БЕЛЕЖКА:

1. Моля, имайте предвид, че снимката не показва действителният размер, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера.

2. Моля, позволете на 1-3 мм разлики от ръчно измерване, благодаря.

3. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.

4.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.

Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Начин на плащане

Ние приемаме само Набирателни,кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия На Доставка

Стандартно обслужване-въздушна поща China post или въздушна поща Hong Kong post.

Бърз сервиз-China post EMS.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, ПРЕДИ да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След 4 години успешни продажби в eBay, ние решихме да започнем нашите нирвана.В момента ние сме специализирани в Женската и детска мода.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Етикети: един ден на Мая, ids библиотечни книги, necklac, съхранение на книгата кутии, религия световната книга, яка многоцветен, калъф за бижута, мюсюлманска религиозна книга, монтаж на библиотеката, книгата на медальон

Форма\модел Геометрични
Функция тракер настроението
Размер на окачване /
Тип колиета Колиета с висулки
Дропшиппинг Поддръжка на Дропшиппинга и търговия на едро
Пол Жени
Fuction Най-Добрият Приятел На Дар/Жени Гривна Бижута
Случай Фестивал На Парти/На Плажа/Клуб/Сватба/Фестивал
Стил Пънк, Шарм/Vintage/Ретро/Корейски/Пънк
номер на модела 68FEMDT8R24898
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Тип на метали Медна сплав
Състояние 100% Чисто Нов & Високо Качество
Моторен Тип Звено На Веригата
Материал Метални
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Купчина От Книги Висулка Родословни Спад На Огърлица За Жени Училище Ретро Библиотека Многоцветни Книга Любовник Спад Колие Бижута

Купчина От Книги Висулка Родословни Спад На Огърлица За Жени Училище Ретро Библиотека Многоцветни Книга Любовник Спад Колие Бижута

Размери на продукта: Дължина на веригата 45 см БЕЛЕЖКА: 1. Моля, имайте предвид, че снимката не показва действителният размер, моля, обърнете се към описанието, за да

Свързани продукти