2 бр./опаковане. Пластмасова Писалка за Сензорен Екран Смяна на Писалката На Nintendo New 3DS LL/XL 3DSXL 3DSLL Игрална Конзола

Нов

1.65лв.

В наличност

Описание: сензорна Писалка писалка е предназначена за прецизно управление на видеоигри и на вас за Ново Nintendo 3DS LL/XL.Може да играе ролята на мишка, а също така играе роля за въвеждане на ръкописен текст е Много компактен и портативен дизайн alxs за лесно съхранение Тя може да постави в конзолата за Ново Nintendo 3DS LL/XL Пакет включва: 2 елемента сензорна писалка за Нов 3DSXL

= = = = = = = Вашето удовлетворение е, стремежа= = = = =

1. Ние приемаме Visa, MasterCard и др

2. Всички Основни Кредитни Карти се Приемат Чрез Защитен Кутия-Процесор bment Processor НАБИРАТЕЛНИ .Водеща Странен Онлайн Платформа bment, Тя е Бърз, Безопасен И Лесен За Използване. · Когато Направите Плащане Чрез Ескроу, Парите Са Надеждни Депонируются В Профила Си. · Пари С Нас Само След Като Потвърждение На Доставката. · Ако Не Можете Да Направите своята Поръчка След Поръчка, Моля, Изчакайте Няколко Минути И Опитайте Отново bments. · bment Трябва да Бъде Завършен В Рамките на 3 Дни, в противен случай Вашата Поръчка Ще бъде Затворен.

1. Доставка По Целия Свят, с Изключение На Някои Страни И APO/FPO.Items Ще бъдат Изпратени В Рамките на 1-7 Работни Дни, След Като Ние ще потвърдим Вашата bment .

2. Моля, да Ми Кажете Вашия Настоящ Адрес, След като Си се bment В Рамките на 1-2 Дни; В Противен Случай, Ние ще Изпратим на Вашия Продукт въз Основа На Вашия Адрес, набирателна, Така че се Уверете, Че Той е Правилния.

3. Преди Да Поръчате, Моля, Свържете Се С Нас, За Да Потвърдите Вашия Предпочитан Начин На Доставка.Това Обикновено Отнема 7-30 Работни Дни За Пристигането На Въздушна Поща, Някои Страни Може Да Отнеме Повече Време, Например Русия, Бразилия.И Приема 3-10 Работни Дни, Спешно.

4. Понякога Това Ще продължи по-Дълго Поради Лоши Атмосферни условия, Загуба на Време в изпълнение На МЗ VED.Ние Не Носим Отговорност За Тези Причини.Така Че, Моля, Търпеливо Чакайте, Докато Не Получите Стоката Си Навреме.Ако Не Получи Стоките В Рамките На Тридесет Дни, Моля, Свържете Се С Нас И Ние Ще Ви Помогнем Да Го Следите.

5. Позиция Ще бъде Като q w, Който Може да Ви Помогне n Вашият e a.Ние Не Носим Отговорност За Никакви h k Или e-a.Ако a Или k В Страната са Много Високи, Моля, Уведомете Ни, f A x (n) По Гласа, за Да Може b Много x a.

6. Срок На Доставка За Ваша Информация:

Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се Предоставя на Превозвача И Изключва Почивните И Празнични Дни.Транзитно Време Може Да Варира, Особено В Празничен Сезон.

1. От Датата На Първоначалната Покупка При Нормална Употреба Ние Даваме Гаранция За Нашите Продукти 12 Месеца. 2. Само Личност Детайл Ще Бъде Предложен За Обмен.

3. Имате 7 Дни, За Да Се Свържете С Нас И На 30 Дни, За Да Го Върне От Датата На Получаването Му.Ако Този Продукт Е На Ваше Разположение Повече от 7 Дни, Той се Счита за Използван, И НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената На Доставката Се Заплаща Както От Продавача, Така И Купувача На Половина.

Етикети: да се определи на екрана на 3ds xl, нощното небе 3ds max, 3ds 2ds, 3dsxl case, обвивка nintend 3ds xl, 3ds ремонт стъкло, новата обвивка на корпуса 3ds ll, 2ds xl джойстик, 3d стъкло, обвивка 3dsxl

търговска марка Кэйсолл
номер на модела Пластмасова дръжка със Сензорен екран Stylus за Нов 3DSXL
Произход CN(Origin)
Съвместим Марка/Модел nintendo
С USB NO
Модел Nintendo Nintendo 3DS

Напишете отзив

2 бр./опаковане. Пластмасова Писалка за Сензорен Екран Смяна на Писалката На Nintendo New 3DS LL/XL 3DSXL 3DSLL Игрална Конзола

2 бр./опаковане. Пластмасова Писалка за Сензорен Екран Смяна на Писалката На Nintendo New 3DS LL/XL 3DSXL 3DSLL Игрална Конзола

Описание: сензорна Писалка писалка е предназначена за прецизно управление на видеоигри и на вас за Ново Nintendo 3DS LL/XL.Може да играе ролята на мишка, а също така играе роля за въвеждане

Свързани продукти