1:24 Toyota Prado Властен Модифицирана версия с метални играчки модели автомобили като подаръци и декорации

Нов

43.84лв.

/ 60.06лв.

В наличност

modname=ckeditor Добре дошли в състав магазин Teslas.Всички стоки в нашия магазин за оригинални и автентични.Дропшиппинг и търговия на едро са добре дошли.Обикновено поръчките се доставят в рамките на 48 часа и доставени в рамките на 2-4 седмици.

Ако имате нужда от нещо, което не е посочено тук, моля, свържете се с нас и ние ще служи възможно най-скоро.Разграничаване с висококачествени материали и силна тракшън назад:

Този продукт е изработен от с алуминиеви, пластмасови детайли, каучукови гуми.Сертифициране на CPC / CE отмина, абсолютно безопасен и безвреден за хората.

Оборудван силно откатное устройство, което може да прерасне в 20 метра (65,6 фута) върху равна на масата.

Реалистичен дизайн: Висока имитация на вътрешните работи, могат да се отварят като врати на автомобила, така и на предния капак, качествени метални усещания и нежни на докосване.

Най-добрите подаръци Играчки: Реалистични детайли и гладка механични колела.Това е един достоен подарък както за деца така и за възрастни.

Описание:

【Име на продукта】Prado

[стойност] 1:24

[размер] дължина 21 см, ширина 9 см и височина 10 см

【опаковка】Нова независима опаковка

[неща] Цинк сплав/инженеринг пластмаса/rubber (корпус на корпуса-сплав)

[характеристики] Намалена в оригиналния си мащаб, подходящи за декорация и колекции младши любителите на модели, и, разбира се, той също може да се използва за деца, за да играят.

[характеристики] Врати и от двете страни са отворени, предния капак е отворен, багажника е отворен.Типът / размерът на задните джанти имат самоходную самоходную функция.Издърпайте изолационен лист в долната част на автомобила, фаровете шофьорска врата ще свети звук.Звук и светлина и може да излучаться при едновременно натискане на предното колело.Звукът и светлината идват от три бутона AG13, установени в долната част на превозното средство.Можете да замените електроника, когато я използвате.Топло напомняне се страхуват от падане!

Неподправена разрешение: Всички търговски марки, използвани в този продукт, се използват с разрешение на съответните им собственици на регистрирани.modname=ckeditor

Етикети: детска играчка, хербарий, Модел автомобил, подложка за хоби, колата събира, размахване, ds r4, кола rc, автомобил за, риза aston martin

Характеристики Леене под налягане
Материал Метални
Функция 8 Подаръци за нова година
CE Сертификат
Състояние чисто нов
Функция 9 НЕ Е ПОСОЧЕНО
номер на модела 1
Функция 1 Автомобилни Стоки
Тип Кола
Препоръчителна Възраст Бременни, 0-6м, 7-12м, 13-24м, 25-36м, 4-6y, 7-12y, 12+y
Документ CE
Мащаб 1
Произход CN(Origin)
Функция 5 Играчки за деца
Баркод ДА
търговска марка RMZ city
Характеристика 7 Аниме
Кораб/Военноморски кораб на Друго
Функция 4 Играчка за пишещи машини
Функция 6 сред нас
Функция 2 детски играчки
Функция 3 Играчки за момчета
Номер на баркод ГЖХ00372564
Предупреждение НЕ ПО-МАЛКО ОТ 3 ГОДИНИ

Напишете отзив

1:24 Toyota Prado Властен Модифицирана версия с метални играчки модели автомобили като подаръци и декорации

1:24 Toyota Prado Властен Модифицирана версия с метални играчки модели автомобили като подаръци и декорации

modname=ckeditor Добре дошли в състав магазин Teslas.Всички стоки в нашия магазин за оригинални и автентични.Дропшиппинг и търговия на едро са добре дошли.Обикновено поръчките се доставят

Свързани продукти