Кухненски Рафт За Съхранение на Организаторът Шкаф и Брояч Полк Организатор Дървена Дръжка Многофункционална Организация Рафтове За Съхранение

Нов

8.32лв.

/ 11.89лв.

В наличност

Стелаж за съхранение на окото на съвременния стил силна за хора, шкафове и побира кухня, значително се увеличава вертикално използване на пространството.

Характеристики:

Минималистичен дизайн - Бял метал цвят в комбинация с дървена конструкция, елегантен и стилен, той изглежда добре и спестява пространство.

2, Нивото на съхранение на багаж - една купчина чаши, стъклени съдове на рафта при съхранение на чаши и прибори за готвене на дъното, идеален за помещения с ограничена рафтове, подходящ за организиране на прибори, чаши, купички, чинии, храна, подправки и т.н.

Материал премиум клас - Издръжлив метал с прахово покритие,неръждаема и водоустойчива, а дървената дръжка дава здрав и удобен захват.

Добре вграден - Осигурява достатъчно пространство за съхранение, а окото дизайн рафтове за вентилация, предотвратяване на ръжда и улеснява почистването.

Лесно сглобяване - Идва с винтове за свързване на всяка част, лесно се свързва.

Технически характеристики:

Материал: Метал+Дърво

Размер: Големи / малки (по избор)

Цвят: Бял

Размер на елемента:

S: 35 * 21 * 20 см / 13.77 * 8.26 * 7.87 в

L: 53 * 21 * 20 см / 20.86 * 8.26 * 7.87 в

Тегло на продукта:

S: 760 g / 27,16 грама

Л: 840 г / 29,98 грама

Тегло на опаковката:

S: 860 g / 31,04 грама

L: 974g / 35.27 oz

Размер на опаковката:

S: 42 * 22 * 3.3 см / 16.53 * 8.66 * 1.29 в

Л: 53 * 22 * 3.3 см / 20.86 * 8.66 * 1.29 в

Списък на пакетите:

2 * Странична рамка

2 * Страничната Дървена Дръжка

1 * на Окото полк

4 * Винтове в 1 чанта

1.Първоначално изображение на продукта са осигурени за стари клиенти.

2.Търговия на едро/дропшиппинг и двете се поддържат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от повече от цената на едро или по-бърза доставка.

3.Ние ще изпратим на световно поща на Китай,поща HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.Транзитно услуги се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено в празничен сезон.

1. Ако нещо не ви устройва или ядосан, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, докато не удовлетворитесь.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари или не отваряйте никакви спорове, без никаква връзка с нашата услуга екип, ние вярваме, че можем да решим проблема, за вас е и приятелски !

Етикети: 120 мл стъклен буркан, титуляр кухня, бамбук полк за баня, скоростна килер кухня, през цялата рафтове за съхранение, корана дървени рафтове, стойка за съдове от неръждаема стомана, многофункционален рафтове, срок на годност на кабинета, кухненска маса се организира

Тип инсталация Вида на пода
Материал Друго
номер на модела Срок на Съхранение
Тип Държачи за съхранение и Рафтове
Произход CN(Origin)
Няма. нива Единична стая

Напишете отзив

Кухненски Рафт За Съхранение на Организаторът Шкаф и Брояч Полк Организатор Дървена Дръжка Многофункционална Организация Рафтове За Съхранение

Кухненски Рафт За Съхранение на Организаторът Шкаф и Брояч Полк Организатор Дървена Дръжка Многофункционална Организация Рафтове За Съхранение

Стелаж за съхранение на окото на съвременния стил силна за хора, шкафове и побира кухня, значително се увеличава вертикално използване на пространството. Характеристики: Минималистичен

Свързани продукти