Нов Стил 10*10 см Деца Пъзел Дъга Цвят Пластмаса Tangram САМ Мозъка Пъзел Дете Обучение Образование Пъзел Играчка

Нов

1.20лв.

/ 2.00лв.

В наличност

Нов Стил 10*10 см Деца Пъзел Дъга Цвят Пластмаса Танграм САМ Мозъка Пъзел Дете Обучение Образование Пъзел Играчка

Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: пластмаса.Цвят: От Един Цвят.

Размер:

18,4*18,4 см

14*14 см

12,2*12,2 см

10*10 см

Внимание: 1. От настройките на монитора на компютъра може да има малка разлика в цвета. 2. Когато разликата в метода на измерване, моля, позволете отклонение на размера на 1-3 см (1 см=с 0.39 инча).Благодаря за разбирането!!

За Плащане

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

За Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Рекламации и връщане на парите

1. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 30 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

Гаранция

1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: светлина лого xr

Документ Няма
Материал Пластмаса
Предупреждение -
Стил Умна дъска/пъзел
Място или произход произведено в Китай
Произход CN(Origin)
Пол Унисекс
номер на модела 779305
Стил на пъзел Jıgsaw Пъзел
търговска марка Топорчид
Възрастова група 5-7 Години, 13-24 Месеца, 2-4 Години

Напишете отзив

Нов Стил 10*10 см Деца Пъзел Дъга Цвят Пластмаса Tangram САМ Мозъка Пъзел Дете Обучение Образование Пъзел Играчка

Нов Стил 10*10 см Деца Пъзел Дъга Цвят Пластмаса Tangram САМ Мозъка Пъзел Дете Обучение Образование Пъзел Играчка

Нов Стил 10*10 см Деца Пъзел Дъга Цвят Пластмаса Танграм САМ Мозъка Пъзел Дете Обучение Образование Пъзел Играчка Особености: 100% чисто Нов и високо качество.Материал: пластмаса.Цвят:

Свързани продукти