Антипригарная Тиган 28 см От Неръждаема Стомана Stir Fry Pan с Помощна Дръжка Сотовое Дъното на Кухненски Прибори Плосък Миялна Машина, Кухненски Принадлежности

Нов

30.01лв.

/ 42.87лв.

В наличност

С помощта на тиган за пържене от неръждаема стомана сте направили своята храна по-вкусна и осигурете си здравословен начин на живот.

Характеристики:

Материал от неръждаема стомана: Да се изготовленным от неръждаема стомана, не е лесно ржавеющей и деформируемой.Повърхността му е здрав, нагрява равномерно/бързо.

Сотовое дъното: Незалепващо изпълнение за лесно пържене на храна при разбъркване, лесно се почиства и осигурява здравословно приготвяне на храна.

Подходящ за семеен готвене: Външен диаметър-29,5 см., дължина на дръжка - 22 см, с голям капацитет за приготвяне на семейни ястия.

Най-добрият подарък: Популярен сватбен подарък за двойка или за подарък за нов дом, който приятелите и семейството може да се използва ежедневно.

Гаранция: Ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нашият магазин във времето.Ние ще ви дадем задоволително решение.

Спецификация:

Име на продукта: Тиган За Пържене От Неръждаема Стомана

Материал: Неръждаема стомана

Основен цвят: Сребрист

Размер: Външен диаметър: 29,5 см; Височина: 8,5 см; Дължина на дръжките: 22 см

информация за опаковката:

Размер на опаковката: 30*30*9 см

Тегло на опаковката: 1150 грама

Опаковка Луксозни Кутии

продуктовата носи етикет за услугата:

1* Тиган за пържене от неръждаема стомана

1* Отвертка(подарък)

1.Оригинални снимки на продукта се предлагат за стари клиенти.

2.Търговия на едро/дропшиппинг и двете се поддържат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от повече от цената на едро или по-бърза доставка.

3.Ние ще изпратим на световно поща на Китай,поща HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.Услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено в празничен сезон .

1. Ако нещо не ви устройва или ядосан, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, докато не удовлетворитесь.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари или не отваряйте никакви спорове, без никаква връзка с нашата услуга екип, ние вярваме, че можем да решим проблема, за вас е и приятелски !

Етикети: пан пан, кухненски орган, штабелируемая прибори от неръждаема стомана, бюро с мокет, индукционный палет 4, вратовръзка-качулка, тиган за палачинки stub, алуминиева тава за торта, тенджера за готвене, тежък тиган от неръждаема стомана

Применимая печка Индукционная печка
Характеристика Опазване на околната среда
Тип тигани Тиган за соте
Вид на Капака на гнездото Без Капачки На Саксията
Диаметър на 28 СМ
номер на модела Тиган За Пържене От Неръждаема Стомана
Документ CIQ
Произход CN(Origin)
Материал неръждаема стомана
Тип вока Незалепващо покритие
Вид на метал неръждаема стомана

Напишете отзив

Антипригарная Тиган 28 см От Неръждаема Стомана Stir Fry Pan с Помощна Дръжка Сотовое Дъното на Кухненски Прибори Плосък Миялна Машина, Кухненски Принадлежности

Антипригарная Тиган 28 см От Неръждаема Стомана Stir Fry Pan с Помощна Дръжка Сотовое Дъното на Кухненски Прибори Плосък Миялна Машина, Кухненски Принадлежности

С помощта на тиган за пържене от неръждаема стомана сте направили своята храна по-вкусна и осигурете си здравословен начин на живот. Характеристики: Материал от неръждаема

Свързани продукти