2021 Ръчен Инструмент Електрическа Бормашина Модифицирана Електрически Трион Електрически Възвратно Поступательная Трион Електрическа Бормашина Преносим Адаптер Възвратно Поступательной Триони

Нов

24.96лв.

/ 35.65лв.

В наличност

Описание на продукта:

【Високо качество】В адаптере възвратно‑поступательной триони избрани, висококачествени инженерни пластмасови материали, които имат добра издръжливост, стабилност и устойчивост на износване.

【Добра производителност】Тренировка доработало приложение оборудвани с 3 различни спецификации, триони, ножове, стабилизиран представяне, лесен, за да работят и да използват, и могат да бъдат използвани в продължение на дълго време.

【с Ергономична дръжка】Преносим адаптер възвратно-поступательной триони е с ергономична дръжка, удобна за задържане, по-безопасно за носене, подходяща за рязане на дърво и метал.

【Ефективен】Уникална конструкция на механична структура прави работата электродрели и ефективността на предаване на висока, по-удобни за използване, може да подобри ефективността, спестяване на време и енергия.

【Прилагането на】Дюза за възвратно-поступательной триони може да се превърне електрическа бормашина в възвратно-поступательную трион, има широк диапазон на използване, който е подходящ за повечето електрически дрелей.

На едро поръчка и директна доставка са добре дошли.

За директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти

Преди покупка, моля, прочетете внимателно тази статия, за да се намали недоразумения и да ни помогне да растат заедно.

1. Ние можем да гарантираме, че нашите продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.

2. Ако сте в спешна нужда, ако не може да чака търпеливо въздушна парцели, China Post, моля, изберете експресна доставка.Ако сте избрали "Въздушна поща Стълб на Кита", а след това тя се използва при закъснение на транспорта.Моля, не приемайте никакви възстановявания или спорове, но ние ще се радваме да ви помогне да удължи времето за обработка на вашата поръчка.

3. Всички продукти може да се използва след датата на плащане.Обикновено ние предоставяме вашият номер за проследяване в рамките на 24 часа и да го изпрати колет в рамките на 48 часа.След като пратката бъде изпратена, ние не можем да я контролираме.Силно зависими от международния транспорт, ние искрено се надяваме, че ще можете да чакам търпеливо.Ако възникне каквато и да е забавяне, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне и да ни уведомите за това.

4. Ако времето защита на покупка е изтекло, моля, свържете се с нас, ние можем да ви помогнем да се удължи време на защита.

5. Нашите продукти и опаковки не трябва да съдържа никакви рекламни, информационни файлове.

6. Ако имате други въпроси или изисквания, моля, кажете ми и аз ще ви помогна и реши вашите изисквания

За обратна връзка

Ние поддържаме висок стандарт за качество и се стремим да постигнем 100% - ной удовлетвореността на клиентите.Обратната връзка е много важна.Съветваме ви незабавно да се свържете с нас, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да решите проблема си по задоволителен начин.

Етикети: кок хелоуин, безжична бормашина, акумулаторен верижен трион, шевове, сера киа, мозайка, инструменти електроинструменти, електрическа възвратно-поступательная трион, стил на aso ebi, мини бормашина

Номинално напрежение 110В
Скорост на празен ход 1200 об / мин
Максимална Ширина на рязане 12mm
Тегло 320g
Стандартни аксесоари 3 пильные платна
Дължина на захранващия кабел 1.8 m
търговска марка ЛИСЮ
Произход CN(Origin)
Мощност 300-499W
Приложение Трион за дърво
Източник На Захранване AC
Вид триони Спирала трион
Диаметър на острието 120 мм
номер на модела Електрическа Възвратно-Поступательная Трион
Документ CE
Използването на Начало направи си САМ
Номинална Входяща Мощност 220 W
Максимална Дълбочина на рязане 12mm

Напишете отзив

2021 Ръчен Инструмент Електрическа Бормашина Модифицирана Електрически Трион Електрически Възвратно Поступательная Трион Електрическа Бормашина Преносим Адаптер Възвратно Поступательной Триони

2021 Ръчен Инструмент Електрическа Бормашина Модифицирана Електрически Трион Електрически Възвратно Поступательная Трион Електрическа Бормашина Преносим Адаптер Възвратно Поступательной Триони

Описание на продукта: 【Високо качество】В адаптере възвратно‑поступательной триони избрани, висококачествени инженерни пластмасови материали, които имат добра издръжливост,

Свързани продукти