Флип Портфейл Калъф За Xiaomi Redmi Note 9 8 7 6 5 4 3 Pro Redmi 9 8A K20 K30 Pro Mi Note10 F1 A3 lite CC9 CC9E Кожен Калъф за карти

Нов

2.29лв.

/ 3.30лв.

В наличност

Руски приятели, моля, попълнете пълното име на получателя Във връзка с новата политика на руската митница.

[Описание]

1. Тип: Твърд Портфейла Телефон Чанта За Носене

2. Материал: Висококачествена кожа PU + мек TPU

3. Цвят: Черно, Синьо, Кафяво, Розово злато, Червено, Червено, Лилаво

4. Характеристика: Кожен портфейл +Магнитен Флип + Поставка За каботажните +Ръчно Въже+Слотове за карти

5. Функция: Отлична защита за вашия телефон от прах, драскотини и повреди.

6. Опаковка: 1бр x Калъф за вашия телефон

ДОСТАВКА >>>

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Вашият адрес на поръчката Трябва да Съвпада С вашия адрес за доставка.Името на получателя трябва да бъде пълна.

3. Всички поръчки ще бъдат издадени в рамките на 3 дни, в случай на неочаквана ситуация, ние можем да забави времето за доставка.

4. Понякога поръчка без логистика проследяване на информация след излизане в чужбина; това е нормална ситуация; той ще бъде доставена безопасно в продължение на ефективно време.

5. Ако пратката не може да бъде получена в рамките на 30-60 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Удовлетвореност на клиента-това е принципът на обслужване.

6.Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

УСЛУГИ >>>

1. Професионален екип за обслужване подкрепят вас в рамките на 24 часа, съобщение, писмо станция, TradeManager или електронна поща и др.

2. Всеки въпрос, моля свържете се с нас на първо място, ние ще предоставим на обслужване на ВИП-звезди, за да разреши проблема си.

3. Нашите продукти са официални оригинални продукти с високо качество.Можете да се насладите на най-популярният калъф за мобилен телефон/таблет тук.

4. Съсредоточете се върху нашия магазин, за да получите информация за старта на нови продукти и продажби, вие ще имате шанс да получите безплатна нова пробна версия.

RETUREN & REFUND >>>

1. Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни и върнете в рамките на 30 дни от датата на получаването му.

Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не изискваме от вас възстановяване или повторно изпращане.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, за да се осигури възвръщаемост.

3. Ние ще ви пълно възстановяване чрез платформата Energybg.eu или по друг начин за връщане, при условие на получаване на стоката и аксесоари в безопасност.

ОБРАТНА ВРЪЗКА >>>

1. Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, така че, моля, оставете отзив 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти.

2. Моля, не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ако имате някакви проблеми, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.

Моля, не оставяйте отрицателен/неутрално мнение или не отваряйте спор, без никакво общуване на първо място, ако имате някакви проблеми.Ние ще отговорим на всички съобщения възможно най-скоро и ще ви помогнем да разрешите този проблем.Благодаря предварително~

Етикети: 9 case redmi note, калъф xiaomi, характеристики на redmi 7a, слушалки redmi note 10 pro, redmi note9 pro case mate, калъф xiaomi redmi note 8 pro, калъф xiomi note9 pro, xiomi, redmi note10, чанта redmi note 9 cases bag

Съвместим марка xiaomi
Материал Висококачествена изкуствена кожа+Мек TPU
Модел 4 За Xiaomi Redmi K20 K20 Pro K30 кожен калъф
Характеристика Слотове за карти+Магнитен Флип+Поставка За каботажните
Произход CN(Origin)
Дизайн Обикновена
Тип Флип калъф
Модел 3 За Redmi Note 9 8 7 6 5 Pro waller флип калъф
Функция Удароустойчив , Грязезащитный и Антицарапающийся
Цвят Черен, Сини, Кафяви, Лилаво, Червен, розово злато
Модел 1 За Xiaomi Redmi 9 8 8A портфейл калъф
Модел 2 За Xiaomi Mi Note 10 кожен калъф
Характеристики Full protection

Напишете отзив

Флип Портфейл Калъф За Xiaomi Redmi Note 9 8 7 6 5 4 3 Pro Redmi 9 8A K20 K30 Pro Mi Note10 F1 A3 lite CC9 CC9E Кожен Калъф за карти

Флип Портфейл Калъф За Xiaomi Redmi Note 9 8 7 6 5 4 3 Pro Redmi 9 8A K20 K30 Pro Mi Note10 F1 A3 lite CC9 CC9E Кожен Калъф за карти

Руски приятели, моля, попълнете пълното име на получателя Във връзка с новата политика на руската митница. [Описание] 1. Тип: Твърд Портфейла Телефон Чанта За Носене 2.

Свързани продукти