3y/Лот Широчина 17,5 см Участък Еластична Лейси Довършителни Син САМ Занаяти Шевни Принадлежности Украса Аксесоар За Дрехи, Бельо Плат

Нов

8.31лв.

В наличност

1750 см Участък Еластична Лейси Плат Син САМ Занаяти Шевни Принадлежности Декорации и Аксесоари За Дрехи, Бельо Лейси Покритие

Материал: Ликра и найлон

Цвят: Син

Ширина: от около 17,50 см

Опаковка: 3 ярд/лот (общо 273 см)

Добро внимание: поради разлика монитори може да се случи малка разлика в цвета, благодаря ви за вашето добро разбиране.

Презентация:

Плащане:

Набирателни-предпочитаният начин на плащане е, ние също приемаме други плащания, такива като T/T, Western union, кредитна карта и т.н.

Доставка:

По подразбиране поръчка се изпраща по пощата на Китай, която може да отнеме 10-21 ден за доставка.Ние не носим отговорност с неочаквано закъснение, като митнически процес, климатични условия и т.н.

Ако искането на купувача по-бърз курьерский като DHL, UPS, FEDEX, TNT и т.н. (3-5 работни дни), ад ще се свържат с нас за повече разходи, на съгласувано с купувача, ние доработаем сума на поръчката с допълнителна стойност, за да си плащат.

Ние се изброят номер за проследяване на Energybg.eu след доставката, можете да посетите сайта на съответния куриер за онлайн проследяване на информацията.

Всяка внос, се събира такса е отговорност на купувача.

Правилата на връщане:

Ориентирани към клиента, търговски опит винаги е била нашата цел, и ние се надяваме, че са напълно доволни от всяка една стока, която можете да закупите онлайн при нас.Ако не сте доволни от продукт, който сте закупили от нас, можете да върнете продукта в рамките на 30 дни от датата на поръчка за пълно възстановяване на покупната цена минус таксите за доставка и обработка ( всяка върната стока "Безплатна доставка", ще бъдат приспаднати от общата сума за връщане.

Коментари:

Вашият задоволителен нашия убеждаване, ние винаги оценяваме вашия положителен резултат излагане, за да ни разубеди да знаете, че сте получили вашата поръчка и ще удовлетворяетесь с подробности.Ние ще се радваме да ви дам положителна оценка.

Ако не сте получили закупени стоки в рамките на 14 дни или ако сте недоволни от получените стоки, моля свържете се с нас навреме, ние сме щастливи да реши всеки проблем за вас.

Надяваме се на дългосрочно сътрудничество с вас.

Благодаря ви за покупката!

Етикети: лента е еластична, за по бельо, завързана участък, в памучна кърпа синя тапицерия, лентово бельо, еластичната лейси декорация-синьо, памучен довършителни лейси бродерия син, памучен лейси покритие в бял цвят, еластичната лейси покритие, еластична лента за бельо, направи си сам бельо

Характеристика Опазване на околната среда, Еластичен
Вид търговия на едро Да(>50 бр.)
Произход CN(Origin)
Тип тъкани Polyester
Тип набиране ДА
търговска марка Vieruodis
Ширина 17.50cm
Материал Полиестер / Памук
номер на модела 20101505.2.0
Украса Дантела
Техника Вязаный
Вид на продукта Дантела

Напишете отзив

3y/Лот Широчина 17,5 см Участък Еластична Лейси Довършителни Син САМ Занаяти Шевни Принадлежности Украса Аксесоар За Дрехи, Бельо Плат

3y/Лот Широчина 17,5 см Участък Еластична Лейси Довършителни Син САМ Занаяти Шевни Принадлежности Украса Аксесоар За Дрехи, Бельо Плат

1750 см Участък Еластична Лейси Плат Син САМ Занаяти Шевни Принадлежности Декорации и Аксесоари За Дрехи, Бельо Лейси Покритие Материал: Ликра и найлон Цвят: Син Ширина:

Свързани продукти