За Hyundai Tucson 2016 2017 ABS Мат на Автомобилния волан Бутон рамка Капак Завърши стикер Стайлинг Аксесоари за Кола 2 бр.

Нов

17.73лв.

/ 22.17лв.

В наличност

. Заглавие: За Hyundai Tucson 2015 2016 2017 ABS Мат бутон на волана на Колата рамка Капак Завърши стикер Аксесоари за полагане на автомобила 2 елемента на Модела на управление: За левостороннего с Материал: ABS Мат на Пакет включва: 2 бр./комплект Инсталация: Лепило с предварително осигурени двустранно тиксо.Преди да инсталирате отопление на лентата с помощта на запалки.След инсталация, моля, не мийте колата си в продължение на три дни.Състояние: Чисто нов

Доставка: 1. Време на получаване = Време за обработка + Време за доставка

2. Време За Обработка: Около 5-15 Дни

3. Време За Доставка:

15-26 Дни Въздушна Поща, Безплатно.

3-10 Работни Дни Курьерским.Логистическое проследяване: Номер за проследяване моля, Обърнете внимание: Когато направите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително и безплатна доставка.И моля, уверете се, че вашият настоящ адрес е правилен, след плащане в рамките на 1-2 дни!Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван!Нашата гаранция: Ако не сте 100% доволни от качеството на закупения от вас продукт, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.Искане за: 1. Детайли получени в рамките на 30 дни от обявената дата.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача.Обратна връзка: 1. Вашата обратна връзка е много важно за нас и всички клиенти.Моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя честит закупуване тук.Благодарим ви!

Свържете се с нас: 1. Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодарим ви!

2. Ние се опитваме да реагира възможно най-бързо.Ние ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос!

Етикети: hyundai i20 led, аксесоари за писалки hyundai tucson 2018, led лента tucson, скара tucson, hyundai santa fe turbo, автомобил за етикети, аксесоари hyundai tucson вътре, автомобил за, hyundai tucson 2020 аксесоари за подреждане, дръжка tucson 2010

Тип елемент Вътрешна гипс
Тегло на продукта 0.05kg
Името на модела За аксесоари Hyundai Tucson
Вид на материала ABS Матиран
Сертифициране На Входящи Тестове ISO9000
Дължина На Продукта 1inch
Произход CN(Origin)
Широчина на продукта 1inch
Височина На Продукта 1inch
Година 2015 2016 2017

Напишете отзив

За Hyundai Tucson 2016 2017 ABS Мат на Автомобилния волан Бутон рамка Капак Завърши стикер Стайлинг Аксесоари за Кола 2 бр.

За Hyundai Tucson 2016 2017 ABS Мат на Автомобилния волан Бутон рамка Капак Завърши стикер Стайлинг Аксесоари за Кола 2 бр.

. Заглавие: За Hyundai Tucson 2015 2016 2017 ABS Мат бутон на волана на Колата рамка Капак Завърши стикер Аксесоари за полагане на автомобила 2 елемента на Модела на управление: За левостороннего

Свързани продукти