2 бр./компл. Бонбони Цвят Усмивка на Лицето Родословни лента за глава Една Дума Клип Хит Цвят Страничната Клип за Момичета Счупени Косата Клип Аксесоари За коса

Нов

1.67лв.

/ 3.40лв.

В наличност

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!

Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели.

Модерен дизайн,100% чисто Нов, високо качество!

Цвят: като образ на шоуто.

Опаковка: детайл от изображение

За Изпращане

• Всички продукти ще бъдат изпратени по пощата, която обикновено отнема 15-35 дни, за да пристигнат.

• Международна доставка изисква по-сложни процедури за доставка (такива като митническо на двете страни, транзит гара и т.н.), а също така ще зависи от много фактори, като празници, климатични условия и т.н., така че вероятно ще отнеме повече време, за да си стоки на печалба в крайната дестинация.Благодаря ви за разбирането по този въпрос.

• Вносни мита, данъци върху добавената стойност и всички други такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Срок за доставка в Страната(Чрез Пощенската Авиапочту)

Работни дни + Събота + Неделя

Северна Америка /Западна Европа 7~20 дни

Източна Европа 7~35 дни

Австралия 7~30 дни

Централна Азия 15~45 дни

Южноамериканские 15~50 дни

Източна Азия 7~20 дни

Други 15~60 дни

За Плащане

• Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка

• Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Гаранция

• 6-месечна гаранция за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Купи с увереност !

• Дефектните детайли ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния период (и, по възможност, в оригиналната им опаковка).Вие трябва да включва идентификационния номер на купувача и кратко описание на дефектна проблеми във вашия връщане на опаковката.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

• Връщане на стоката се заплащат от Купувача.

• Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или данъци върху вноса ,ние ще отбележим най-ниската цена, когато ще изпратим колет!

За обратна връзка

• Обратна връзка с клиентите е много важна за нас.

• Моля, оставете за 1 минута, за да се свържете с нас, ПРЕДИ да напусне лоша обратна връзка, ние ще решим проблема положително и ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни

• ако има някакви проблеми с вашата покупка.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Контакти

Нашите работни часове са, както следва :

- от 9:00 до 18:00 (GMT +8) от понеделник до петък

- от 8:30 до 12:30 часа (GMT +8) събота

А нашият офис е затворен в неделя и на официални празници (Китай).

Извиняваме се за късния отговор по време на празниците

Нашата мисия

1. Изнася ви висококачествени стоки от изток на конкурентни цени.

2. Работи с нашите клиенти, за да изгради своя бизнес .

3. Максимизиране на рентабилността и конкурентоспособността на нашия международен купувача.

Етикети: лепило сусальное злато, макара силок, усмихнато лице блести, чехли с лице на животно, тениски с смайликами, ушната пинсети, барабан бонго, dj, усмивка какашки чехли, мрежести чехли за лице

Отдел име Възрастен
Стил Модни модели
Произход CN(Origin)
номер на модела 23
Тип Щипки за коса
Материал Сплав
Тип елемент Прическа
Пол Жени
Вид модел Геометрични

Напишете отзив

2 бр./компл. Бонбони Цвят Усмивка на Лицето Родословни лента за глава Една Дума Клип Хит Цвят Страничната Клип за Момичета Счупени Косата Клип Аксесоари За коса

2 бр./компл. Бонбони Цвят Усмивка на Лицето Родословни лента за глава Една Дума Клип Хит Цвят Страничната Клип за Момичета Счупени Косата Клип Аксесоари За коса

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели. Модерен дизайн,100% чисто Нов, високо качество! Цвят:

Свързани продукти