10шт Калмари Кука за Риболов на Дървени Скариди Стръв Приспособления Кука Калмари Светещ Риболовна Изкуствена Примамка Джиггинг Стръв

Нов

8.93лв.

/ 23.47лв.

В наличност

10шт Сепия за Стръв Дървена Скарида Кука на Кука за Риболов Октопод Стръв Калмари Изкуствена Светещ Джиговая Стръв

Характеристика:

Идеалната опаковка, различни цветове за избор.

Светлинен дъното, по-привлекателно.

Различно тегло, подходящи за различни води.

Спецификация:

Материал: ABS

Размер на опаковката: 24.5 * 17 * 2.5 см/9.64*6.7*0.98 в

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.Благодарим ви!

Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

10 х Дървени Примамки За скариди

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. 1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на части, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с 3-месечна гаранция.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Трябва да ни кажете какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ПОМОЩТА НА

ГАРАНЦИОННИЯ СРОК Е ИЗТЕКЪЛ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпълним вашето удовлетворение.

Етикети: риболовни клещи pesca, диамантена мормышка, микро калмари кука, решение метален пъзел, любовта пясък, главоболие мормышка калмари, кука за калмари 5 бр., рибарски кутии pesca, сребърен мормышка за калмари, стръв от скариди

Категория Кука калмари (Дървесна скарида)
Произход CN(Origin)
Дървени Стръв За Скариди Кука за калмари
номер на модела Дървени Стръв За Скариди
Тип Изкуствена стръв
Риболовни Примамки риболов
Брой Един комплект
Позиция Риболов На Океанските Кораби, Риболов на престоя, ЕЗЕРОТО, Река, Язовир Езерото, продължение

Напишете отзив

10шт Калмари Кука за Риболов на Дървени Скариди Стръв Приспособления Кука Калмари Светещ Риболовна Изкуствена Примамка Джиггинг Стръв

10шт Калмари Кука за Риболов на Дървени Скариди Стръв Приспособления Кука Калмари Светещ Риболовна Изкуствена Примамка Джиггинг Стръв

10шт Сепия за Стръв Дървена Скарида Кука на Кука за Риболов Октопод Стръв Калмари Изкуствена Светещ Джиговая Стръв Характеристика: Идеалната опаковка, различни цветове

Свързани продукти